Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 5. syyskuuta 2011

TÄYDENNYKSIÄ TUVALLE JA VÄHÄN KOTIINKIN

Kaikenlaista pientä kivaa tulla tupsahtelee Tuvalle myyntiin harvasepäivä ja tupsahtihan tuota vähän omaankin kotiin jotain jokunen aika sitten...

Tässäpä pientä uutta tuvalle tullutta























Nämä kaikki löydät nettiputiikistamme ja tietysti täältä Kirkkokadulta.

Kotiin olen tehnyt jälleen yhden kaappi hankinnan, mutta tällä kertaa toinen lähti vastaavasti pois. Nyt voisin sanoa että olen tyytyväinen vihdoinkin ruokailutilaamme.
Joku tykkää kaapeista meidän perheessämme... niitä löytyykin meiltä toistakymmentä :0) Ajatelkaas...laskin tässä yhtenä päivänä kotimme huonekalut (mukana ei ollut pienemmät tuolit) ja sain laskettua yli 50 kalustetta meidän huushollista. Siinäpä sitä sitten ihmetellään mihin ne kaikki laitetaan kun joskus luovumme tästä lukaalista.



Rautasohvan hankin jo kesällä


Nämä tarttuivat mukaan messumatkalta Helsingistä Valtterin kirpputoreilta...




Lisäksi raahasin mukanani kasan vanhoja lasisia asetteja, kerma- ja mehukannua ja lasikulhoja.

Mitään suuria ihmeitä ei meillä kotosalla ole tapahtunut sisustuksen suhteen, mutta napsautinpas yhden tarran oven päälle ruokailutilaan. Talomme on rakennettu tuona kyseisenä vuonna.


Syyskukkia laitoin vanhaan puulaatikkoon kauhtuneiden kesäkukkien tilalle


Ihanaa aurinkoista maanantai iltaa kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti