Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 27. joulukuuta 2011

NYT ALKOIVAT TAMMIKUUN ALENNUSMYYNNIT


Nyt alkoi tammikuun ALENNUSMYYTI Tuvallakin, KAIKKI TUOTTEET ALE HINNOIN!!

VALAISIMET                              -15%
HUONEKALUT                          -10%
KAIKKI MUUT TUOTTEET      -20%
JOULUTAVARA                        -40%

JO ALENNETUT TUOTTEET LISÄALE  -10%

KIPIN KAPIN OSTOKSILLE HAKEMAAN OMASI POIS EDULLISEEN HINTAAN!!

Hei... ja tämä...
ALENNUSMYYNTI KOSKEE MYÖS NETTIKAUPPAAMME, http://www.sofiantupa.fi/

perjantai 23. joulukuuta 2011

RAUHAISAA JOULUA!

Viimeiset kiireet vielä rutistamme Tuvalla ja kotona, huomenna pääsemme sitten joulunviettoon.
Kaikille ihanille blogi ystäville ja tuttaville haluan toivottaa oikein ihanaa ja rauhallista joulua!!



Halauksin Johanna

tiistai 20. joulukuuta 2011

HUIJAUSTA

Olemme kyllä monet kerrat todenneet näin naisten kesken kuinka huijaamme itseämme kaikkien näiden ihanien hankintojemme kanssa... kun käy ostamassa haluamansa aarteet eri päivinä, ei se tunnu läheskään niin pahalta kuin kerralla ostettuna. Näin minäkin taas jälleen tein ja nyt ihanat puurokulhomme sai kaverikseen matalat lautaset, ihanat.. nyt minäkin olen saanut hankittua oikeat jouluastiat.


Joulu se tulla jollottaa jo hiukan liiankin lähellä... pieni huoli painaa päälle siitä miten ennätän kaikki jouluiset puuhat kotona tehdä, mutta aina se vain jotenkin on onnistunut. Onneksi meillä on kotona nämä ihanat joulutontut,  isompi ja vähän pienempi jotka auttavat siivouksessa ym. puuhailussa. Keskikokoinen tonttummehan (poikani) viettääkin tämän joulun kaukana Japanissa. Kaamea ikävä meinaa iskeä äitiin, onhan joulu kuitenkin perhejuhla ja nyt yksi rakkaistani puuttuu joukosta. Mutta rikkaushan se on nuoren nähdä maailmaa ja muunlaista kulttuuria.

Olin aikonut tänä jouluna pidättäytyä pelkästään valkoisessa ja hyvin hillityssä värimaailmassa enkeleiden kanssa, mutta jotain punasta tahtoo aina väkisinkin putkahtaa jouluna mukaan... kuin myös uusissa astioissani.



Ajattelin yhdistellä uusia lautasiamme surutta entisten pilkkuastioiden ja punaisen Teeman kanssa. Minusta on hauskaa leikitellä erilaisilla kuvioilla myös astioiden kanssa.


Tämän joulun ainokaiset tonttumme istuvat täällä


Joulu on sydämellistä aikaa...


Viime viikolla ostettu nupulla oleva amaryllis kukkii nyt näin komeasti, toivottavasti vielä joulunakin ;0)



 Atsalea on minulle aivan uusi tuttavuus, todella kaunis ja ollut jo monta viikkoa yhtä komeassa kukassa.


Ihanaista joulun odottelua!

torstai 15. joulukuuta 2011

ENKELIT VALTAAVAT KOTIMME

Tänä jouluna näyttävät enkelit valtaavan kotimme, ne vain ovat niin kauniita.



Aiemmassa postauksestahan näitä löytyy enemmänkin. 
 "Melukylän lapset" saapuvat meille joka vuosi joulun viettoon...



Nämä IHANAT puurokulhot  olivat kyllä aivan heräteostos (en todellakaan olisi tarvinnut näitä), mutta tiedättehän naiset tunteen kun ei vain kertakaikkiaan pääse ohi jostakin löytämästään eikä se anna rauhaa ennenkuin ne on pakattu mukaan!! Kertakaikkiaan suloiset ja ihanan malliset Villeroy & Boch:n kulhot hyppäsivät mukaan Pumpulikukasta.




Tässä vielä muutama kuva uudistuneesta saunastamme. Arvatkaa vaan onko vaikea kuvata melkein mustaa saunaa...




Tykkään tästä hirmuisesti, tekisi mieli lämmittää sauna joka ilta!!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja nettikauppa asiakkaille muistuttelen että joulukiireitten vuoksi kannattaa kipin kapin tehdä tilaukset, jotta lahjat ennättävät ajoissa pukinkonttiin!

torstai 8. joulukuuta 2011

JOULUA HIIPII PIKKUHILJAA LISÄÄ KOTIINKIN

Kotiin joulu saapuu pikkuhiljaa... itsenäisyyspäivä meni (hävettää tunnustaa) siivotessa ja joulukoristeita laitellessa, toki illalla oli anoppi syömässä ja juhlistimme itsenäisyyspäivää linnanjuhlien parissa tottakai. Pikkuhiljaa joulukoristeita putkahtelee lisää, kun vain ennätän niitä ullakon uumenista etsimään. Joka joulu tekee mieli laittaa myös jotain uutta ja väritkin muuttuvat välillä punaisesta joulusta valkoiseen, tontuista enkeleihin. Tänä jouluna enkelit ja seimet näyttävät valtaavan kotimme. En pidä ylenpalttisesta koristelusta, koska muuten joutuisin tyhjentämään kaikki muut tavarani piiloon. Jouluntunnelman meillä tekee jouluvalot, kynttilät ja tietysti aattona joulukuusi jonka täytyy ehdottomasti olla aivan oikea tuoksuva kuusi!!


























Mieheni päätti tässä yhtenä kauniina päivänä, että nyt kuule eukko-kulta laitetaan sauna uusiksi ja joulukuntoon... ja minä tyttöhän en siinä asiassa vastaan pistänyt yhtään ;0)
Niinpä alakerrasta alkoikin kuulumaan samantien myskettä ja möykettä ja niin lähti vanhat lauteet veks alta aikayksikön. Seinät ja katto saivat uuden värin pintaansa kuin myös uuden uutukaiset lauteetkin.

ennen...


...ja nyt. On se kyllä niin musta, että Artunkin täytyi laittaa pitkät päälle!



Uni maittaa uusilla lauteilla. Olen kyllä oikein tyytyväinen... ihana tunnelma hämyisessä saunassa ja kynttilälyhty kruunaa kaiken. Seuraavaksi remppa jatkuu hiukan kylppäriin ja takkahuoneeseen, siitä lisää sitten myöhemmin.

Viikonloppuna sitten kaikki kynnelle kykenevät Kainuulaiselle Joulutorille Kajaanihallille, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16. Sofian Tupa on myös mukana tapahtumassa.