Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 19. kesäkuuta 2017

SISUSTELUA

Joskus mietin että olenkohan ainoa joka mööpleeraa kotiaan tämän tästä, mutta sitten muistan monet ihanat blogit ja totean helpottuneena että en taida sittenkään olla!
Minkäs teet, mieli muuttuu ja kyllästyttää... mikäs sen mukavampaa kuin pistää tuulemaan :

Maalattu harmaa lipasto päätyi aulaan, entinen tältä paikalta joutaa kaatopaikalle sen huonon kunnon vuoksi.




Uudet tuolit olivat kiva lisä kaapin kaveriksi ja jo peiton laitto sohvalle antoi kivasti kaivattua muutosta. Kun katson kuvia, alkaa tuntumaan siltä että karsin vielä jotain tavaraa hiukan vähemmäksi.


Vanha patinoitunut vaaka päätyi sisälle piirongin päälle, vaikka ensin olinkin ajatellut sen jättää ulos. Oikeastaan se on juurikin hyvä tässä kukka-alustana.


Kävimme hakemassa tänään uuden projektin ihanalta jugend-huvilalta. Paikka vaihtoehtoja tälle olisi kolmekin kappaletta, joten ei ole turha ostos ollenkaan.


Vielä pari viikkoa rutistetaan työn merkeissä ja sitten alkaa ihana ansaittu kesäloma. Ensimmäinen matka taitaa kohdistua Etelä-Suomeen, olen saanut kutsulippuja parikin kappaletta Fiskarsin antiikkimessuille. Tänä kesänä aion viettää aikaa kauemmin ja tutustua enemmän myös ihanaan ympäristöön. Viime kesänä sää oli niin kylmä ja märkä, että se jäi kokonaan tekemättä.



Monta kivaa matkaa taas tiedossa, ai että kesä on niin ihanaa aikaa!!

9 kommenttia:

  1. Sisustaminen on ihanaa! Kaunis uusi kaappi. Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, suorastaan terapeuttista hommaa! Vaikka kuinka mies välillä taivastelee tätä harrastusta (ihan hyvilla mielin hymyssä suin), niin enhän minäkään aina ymmärrä kaikkea kalastukseen liittyvää ja siihen tehtyjä ei niin halpojakaan hankintoja...siispä olemme tasoissa ; ) Mukavaa juhannusta sinullekin Jaana!

      Poista
  2. I think this is among The Red Smoothie Detox Factor Review most significant
    info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things,
    The site style is wonderful, the articles is really great : D.
    Good job, cheers

    VastaaPoista
  3. After looking into a number of the blog articles on your website, I really
    like your way of blogging. I bookmarked it to my
    bookmark website list and will be checking back in the near
    future. Take a look at my web site as well and tell me your opinion.

    VastaaPoista
  4. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was
    once a entertainment account it. Glance complicated to far introduced agreeable from you!
    However, how could we keep in touch?

    Here is my blog post :: Heartburn No More By Jeff Martin

    VastaaPoista
  5. While running multiple cables together (like stranded cable does) can approximate what solid cable does, it's not as effective or robust, though flexibility and reduced expense are good benefits.

    VastaaPoista
  6. Run and follow the instructions!

    VastaaPoista
  7. When someone writes an article he/she keeps the thought Get Rid of Hemorrhoids (facegospel.com) a user in his/her mind that how a user can know it.
    Thus that's why this article is great. Thanks!

    VastaaPoista
  8. Hi, all the time i used to check webpage posts here in the early hours in the morning, as i love to find out more and more.


    My blog post - The PE Bible

    VastaaPoista