Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 5. toukokuuta 2012

TÄSTÄ SE LÄHTEE...

Ulkona muutama aste lämmintä ja hyytävän kylmä tuuli, mutta ei sentään lunta sada. Eipä paljoa houkuttele pihalle puuhastelemaan, joten käytin tämän aamun tehokkaasti ensin imurinvarressa roikkuen ja sitten kierrellen muutamia kauppoja ja kirppareita läpi.

Sen verran yritin fiilistellä tulevaa kesää, että ostin ensimmäisen kukkasen portaille ja ruukun sille. Orvokki taitaa olla sen verran sitkeä sissi, että sietää tuulet ja tuiverrukset.


Meillä Kajaanissa tietää viimeistään siitä että kesä on tulossa, kun meidän paikallinen iki-ihana Taimi ja Tarvike avaa ovensa. Sieltä löysin kunnon työvälineet tulevia puutarhatouhuja varten, kyllä näillä kelpaa puuhastella...

 
Kirpparisaalis jäi yhteen ainokaiseen, mutta sitäkin kauniimpaan!


 Jep jep, tästä se puutarhailu alkaa...
Mukavaa viikonloppua!!


2 kommenttia:

  1. Hienot puutarhatyökalut, ihan toista kuin perus Firskarsit ;-)

    Ihanaa viikonloppua!

    -Tuija-

    VastaaPoista
  2. Käy kurkkaamassa, blogissani on tunnustus mukavan monipuoliselle ja verrattoman vaihtelevalle blogillesi! :o)

    VastaaPoista