Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

KESÄ JUTTUJA

Kesään kuuluu paljon kivoja asioita, aurinko, lämpö, loma, kukat ja kivat matkat sekä tapahtumat, tänä kesänä olen myös alkanut vilkuilemaan ihanien kesämökkien (mummonmökkien) perään. Saapas nähdä joko sellainen löydetään tälle kesälle vai jääkö asia vielä hautumaan myöhemmäksi.


Fiskarsin antiikkimessuille olisi taas kaksi kutsua sekä asuntomessuille Poriin, tämän lisäksi olemme suunnitelleet mukavan matkan Ruotsin puolelle. Onneksi tytär asuu taas Oulussa ja on luvannut asustella poikaystävänsä kanssa meillä kissojen seurana. Kyllä vaan nämä karvakuonot aina hiukan vaikeuttavat matkustelua, he kun eivät yhtään ole olleet suostuvaisia mukana oloon asuntoautossa. Muutenkin on hyvä että naapureiden lisäksi joku pystyy olemaan kotivahtina ja huolehtii myös kukat samalla kissojen lisäksi : )


















Pieni kesäretki tehtiin viime lauantaina Koitelinkoskille Kiiminkiin, on siellä vaan niin upea paikka!





Parkkipaikalla oli aika komea rivistö : )


Ja tervajäätelö maistui, slurps : )


Käväisin myös perinteisillä automuseon rompepäivillä...


 ...ja vanhoja autoja piti käydä tietysti myös ihailemassa.








Tuntuu vaan uskomattomalle että autot ovat olleet tuon näköisiä kun meidän talo on ollut muutaman vuoden vanha : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti