Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 23. heinäkuuta 2018

PÄIVÄ ANTIIKKIPÄIVILLÄ FISKARSISSA

Olipa kätevää lähteä heti aamusta antiikin kimppuun kun ajomatka oli jo tehty edellisenä päivänä. Muutamia muitakin yöpyjiä oli paikalla, joten aivan orpona ei tarvinnut olla. Tapahtuma jaksaa aina vaan sykähdyttää ja taas paikka oli täynnä mitä hienoimpia aarteita. Hirveästi en enään ole kiinnostunut kotiin mitään ostelemaan, mutta koska niin kovasti olen päättänyt kesäpaikan hankkia niin onkin oivallisen hyvä syy tehdä löytöjä ; )
























Antik Helen ja Anna-Stina erottuu kyllä tavaroillaan, mutta paljon ihanuuksia löytyi muiltakin kauppiailta!


















 Tein muutamia löytöjäkin...


Mutta kun tämä tavaran paljous ei lopu pelkästään messualueelle vaan jatkuu myös sen ulkopuolelle. Vielä täytyi jatkaa...











Täältä en ostanut tällä kertaa mitään, seuraavana päivänä suunta olisi 10 kilometrin päässä oleville Billnäsin perinne- ja antiikkipäiville. Tarina jatkuu siis ja jos sitten paljaisin kaikki ostoksenikin, siihen saakka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti