Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 13. elokuuta 2018

LISÄÄ IHANIA KOTEJA KIRPPAREITA

Jatkoa edelliseen postaukseen mukavasta Kokkolan matkasta missä pääsimme kurkkimaan ihania koteja ja pihoja sekä tekemään kirppislöytöjä pihakirppiksiltä. Kuvia on niin mahdottomasti enkä oikein raaski jättää mitään pois, joten itselleni niitä nyt muistoksi haluan tänne säilöä... hypätkää te yli suosiolla jos alkaa ahdistamaan : )



Yhden pihan kirpparilla oli myytävänä myös suloinen vanha asuntovaunu, mikä karamelli!





Neristanin pihat ovat kyllä toinen toistaan ihanampia, jokaisesta löytyy paljon kauniita yksityiskohtia ja ideoita kuten vanhoista taloistakin.












Avoimien ovien joukossa oli myös yksi uudempi kohde, joka oli myynnissä. Hyvin istui joukkoon vanhusten sekaan...







Kirppiksiä oli todella paljon, kiva että ihmiset ovat mukana kun jotain järjestetään!


Pikkuhiljaa ostoksia alkoi kertymään, siinäpä meillä vasta taiteilua kun pyörillä oltiin liikkeellä : )









Kohde 5 Villa Anita oli mukana viime vuonnakin, silloin näky oli vielä aika karski... kaikki oli vasta purkuvaiheessa. Vuoden aikana on ennättänyt tapahtua todella paljon ja omistaja olikin juuri päässyt muuttamaan taloon. Vielä on tekemistä, mutta luulen että ensi kesänä täällä näyttää taas erilaiselta.
On upeaa nähdä miten jokainen vanhantalon omistaja tekee kunnostuksia suurella sydämellä ja pienellä hulluudella : ) He rakastavat todella näitä ihania vanhuksia!!


Villa Sylviä on sisustettu rohkeasti ihanilla tapeteilla!




















Ja väliin taas kirpparia : )





















Talo Kainola ei nimensä mukaisesti kainostele värien käyttöä, ihanaa ja kodikasta!





















Unelma vaatehuone!!







Antik Helenin pihalla oli myös pihakirppis...









Ja myymälähän oli tietysti myös auki...


















No nyt on kaikki ihanat muistot tallessa kaikesta mitä näimme. Muutamia avoimien ovien kohteita oli myös Kokkolan ulkopuolella, mutta koska olimme pyörillä liikkeellä ja leiri pystyssä leirintäalueella niin ne saivat jäädä nyt. Todella mukava päivä takana ja kivoja löytöjäkin tuli tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti