Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 17. tammikuuta 2019

NOUSIT VAIN LAIVAAN HOPEISEEN


Nousit vain laivaan hopeiseen,
joka seilasi meren taakse taivaaseen.
Ja siellä taivaan satamassa,
maassa niin ihanassa,
kuljet tähtipolkua,
kuulet lintujen laulua.

Ja kun taivaalta tähtenä katselet meitä,
ja silmissämme näet kyyneleitä,
silloin kerrot: Olen olemassa,
olen tässä, olen rakkaitteni sydämissä.
Pysyn aina lähellänne,
olen aina ystävänne.Meitä kohtasi jälleen suuri suru, rakas tätini on nyt pois luotamme 💓

8 kommenttia:

 1. Lämmin osanottomme ❤
  Olitkin ajatuksissani ❤

  VastaaPoista
 2. Voi, otan osaa suruusi, jonka olet joutunut kohtaamaan vuoden molemmin puolin. Paljon voimia!

  Luin vasta nyt edellisen vuosi 2018 -postauksesi. Uskomaton vuosi sinulla on ollut ja onneksi paljon ihania muutoksia ja asioita siihen on mahtunut! Ihana tuo suloinen torppasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi ❤️ Kyllä on tuntunut epäreilulle välillä, mutta nöyränä on otettava vastaan nämä suuret menetykset ja iloittava sitten näistä mukavammista asioista. Suru on suuri ja ikävä kova ❤️

   Poista
 3. Lämmin osanotto suureen suruusi Johanna♥

  VastaaPoista