Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!lauantai 13. heinäkuuta 2019

MUSEO VIERAILU

Kesätorppamme lähettyvillä on kotiseutumuseo joka on täynnä upeaa vanhaa tavaraa 1800-luvulta. Päärakennus on näiltä samoilta ajoilta, tilan historia on jo kyllä paljon kauempaakin. Saimme samalla himpun verran lisätietoa omaa torppaamme koskien, mutta paljon on vielä tutkittavaa sillä saralla.

Tässäpä pitemmittä puheitta kuvia museolta.
Myös ullakko oli täynnä erilaisia vanhoja tavaroita
 Myös meidän varastosta löytyy samanlaiset upeat kangaspuut


Ja lisää oli vielä pihavarastossakin. Tällaiset paikat ovat aina niin kiehtovia ja näillä alueilla niitä on todella paljon, museokäyntejä siis varmasti tulossa vielä monen monta💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti