Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 12. elokuuta 2011

KIIRETTÄKÖ LIE VAI LAISKUUTTA KENTIES??

Miten tämä aika vaan mennä jollottaakin niin nopeasti, että ei blogiakaan ole ennättänyt päivittämään piitkiin aikoihin... saatika laittamaan  luvattuja Kokkolan vanhankaupungin Neristanin kuvia  lomamatkaltamme. Tällä postauksella ette saa niitä vieläkään, vaan laitan muutamia kuvia elokuun uutuuksista mitä olemme myyntiin jo saaneet. Pikkuhiljaa kaikkea muutakin kivaa alkaa syksyn iloksi saapumaan putiikkiin ja viikon päästä messuilta etsitään lisää.Ihania Englantialaisia hyllypapereita...


...ja kynttilöitä Toile de Jouy kuviolla


Tuoksupusseja


Nostalgia kuviaIkikalentereita


Todella kaunis nuottiteline valkoisena, aiemmin tullut ruskea on jo myyty.


Pieni lasivitriini kauniin vanhan vihreän sävyisenä


Nyt löytyisi taas rautasoffa sitä kaipaamaan jääneille rouville


Rautainen pikkupöytä


Puinen lehtilokerikkoKäsityönä tehtyjä koristevaatteita


Käsityönä valmistettu kori


Mikä sen mukavampaa kuin laittaa  koti kuntoon syksyn pimeneviin iltoihin ja viileneviin säihin, kynttilöitä palamaan niin sisälle kuin uloskin. Näyttää muuten puutarhakin todella kauniilta kynttilöiden kanssa illalla kun on lehti puissa ja kukat kukkii täyttäpäätä vielä.

Itselläni on hiukan haikea mieli tämän syksyn saapuessa, koska esikoiseni lähtee reilun viikon päästä vaihto-oppilaaksi Japaniin kokonaiseksi vuodeksi. Kauhea ikävä jo nyt ja tietysti se äidin ainainen huoli siitä että lapsi olisi turvassa kaikelta pahalta. Mutta näinhän se on... joskus on päästettävä irti ja antaa heidän elää omaa tulevaisuuttaan ja annettava itsenäistyä pois äidin helmoista.

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!

5 kommenttia:

 1. saako valkoista nuottitelinettä vielä?

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Mistä tuollaisia rautaisia torsoja löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli myynnissä aikoinaan omassa liikkeessäni. Nyt en osaa kyllä sanoa mistä voisit löytää.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Aika vanhasta postauksesta olet nuottitelineen bongannut :)
   Sofian Tupa liikkeeni on lopettanut toimintansa jo viisi vuotta sitten, siellä niitä myytiin. Toki minulta löytyy yksi ruskea kotoa, 100 eurolla voin siitä luopua jos kiinnostaa. Maksoivat silloin huomattavasti enemmän.

   Poista