Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 30. elokuuta 2011

UUTTA MUKAVAA

Nyt kyllä tunnustaudun oikein emälaiskaksi ja saamattomaksi bloggaajaksi... mutta kun ei vaan ole ennättänyt ja oikeastaan ei oikein huvittanutkaan :0(
Nyt se sitten on nimittäin toteen käynyt, ensimmäinen lapsi pois kotoa ja niin kaukana... vastahan se oli pieni pojan paapero!!  Olemme viettäneet tässä välillä läksijäisiä, valmisteltu lähtöä, käyty messuillakin Helsingissä ja samalla saattelemassa poika matkaan kohti uusia seikkailuja Japanin Nagoya:aan. Siellä hän nyt sitten on... aivan kamala ikävä ja tyhjä tunne, näemme seuraavan kerran vasta ensi kesänä. Mutta lohduttavaa on, että tänä päivänä yhteydenpito on jotakuinkin helppoa.

Mutta arki jatkuu siitäkin huolimatta täällä ja onneksi on tämä ihana työ ja muu perhe kotona. Kaikkien puuhastelujen lomassa ei ennätä onneksi liikoja suremaan. Messuilta tilattu kaikkea uutta kivaa ja ensimmäinen lähetys saapuikin tänään ja lisää tulossa pitkin viikkoa. Sisustussuunnitelmia olen tehnyt muutamalle asiakkaalle tälle syksylle ja tanssituntien vetäminenkin alkaa taas tänään. Joten touhua riittää monenlaista.

Tällaisia ihanuuksia purimme tänään...Vielä ennättää tämän ja huomisen päivän käyttää nettiputiikin elokuun kampanjan  hyväksi!!

1 kommentti:

 1. Olen kokenut tuon jättimäisen kaippuun kun muutamia vuosia sitten ainokaiseni vietti vuoden Floridassa, onneksi skype on keksitty , helpotti kummasti oloa kun oli välillä kamera yhteys !
  Kävin kurkkimassa ihanaan putiikkiisi , kunhan talous loman jäljiltä normalisoituu niin pari juttua jäi mieltä kaivelemaan :)
  Kirjottauduin myös lukijaksesi , mutta näemmä kommentointi onnistuu vain anonyyminä.
  Iloa viikkoosi ♥
  Riitta Kotipurosta

  VastaaPoista