Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 26. toukokuuta 2013

HIKI TULEE JO KATELLESSA

Melekosta haipakkaa tämä elämä tällä hetkellä, pitäisi ennättää sitä ja tätä ja ennenkaikkea pakata. Viikon päästä se sitten tapahtuu, kuorma lähtee Kajaanista kohti Oulua ja arvatkaa vaan onko vielä pakattavaa jäljellä??! Sitä vaan riittää ja riittää... miksikähän??? :0)
Laitakadun eläväiset saavat sukkuloida laatikkojen keskellä, itse pääsen paljon vähemmällä kaaoksella elelemällä täällä omassa pikkukodissani. Mutta perjantaina palaan jälleen tavaroiden kimppuun.Ja jotta tekeminen ei pääse loppumaan kesken, olemme hankkineet tässä sivussa muutamia remppa projekteja tulevaa kotiin. Tässä niistä yksi...


Älkääkä naurako, näistä saadaan vielä upeat ovet tytön huoneeseen ;0) Pientä rapsuttelua, paikkausta, maalausta ja lasittamista vaille valmiit!
Hih... meidän kodin kuva-anti on nykyään tätä luokkaa, jospa vielä joskus saisin räpsiä kuvia myös jostain valmiista ja kauniimmasta.
Niitä kuvia odotellessa, jatkamme pakkaamista jotta pääsisimme lähemmäksi kohti päämääräämme.

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille ihanaiset!

10 kommenttia:

 1. oijoijoijoi ! miten jännittävää ! ja hommaa näyttää riittävän !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kyllä tuntuu että tässä ei ole muuta jännittämistä kuin se että riittääkö meillä aika tähän muuttoon. Onneksi kuitenkin Kajaanin talon ei tarvitse olla tyhjänä kuin vasta kesäkuun lopussa.

   Poista
 2. Ihanaista viikkoa sinnekin!!

  Aina pitää olla projekteja, se pitää mielen virkeänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä projekteja taitaa meillä tästä edespäin riittääkin aika kivasti.
   Aurinkoista viikkoa Kajjjaaniin!

   Poista
 3. Ihanat ovet!!
  Maltan tuskin odottaa kuvia uudesta kodistanne...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess, kiitos Irmastiina. Sinulla hyvä maku ja taito nähdä rumuuden läpi jotain kaunista!

   Poista
 4. Voi kun ihanat ovet!

  Aurinkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Anille myös, kiitos että näet jotain kaunista ovissa ;0)

   Poista
 5. No on siellä hommaa kerrakseen! Muta lopussa kiitos seisoo ;) Eli hauskaa muuttoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä hauskuudesta en kyllä tiedä... loppus vaan joskus!

   Poista