Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 9. toukokuuta 2013

KIIRE KIIRE KIIRE ON...

Niin on, illat jääneet lyhkäisiksi ja töitä paiskittu oikein urakalla. Uskokaa tai älkää, mutta olen kyllä aina johonkin saumaan pikaisesti (todella pikaisesti) käynyt kurkkimassa kuulumisiannekin. En vain ole saanut yhtään kommenttia aikaiseksi, mutta olette kyllä mielessäni. Tänään huristelen kohti Kajaania ja aion viettää siellä kokonaiset neljä päivää ja arvatkaa mitä???
Jatkan pakkaamista... olemme tässä joku aika sitten jo myyneet talomme ja yhdenlainen unelma täällä Oulussa alkaa olla kohta totta. Mutta siitä en kerro vielä enempää, ennenkuin kuin se on sata varmaa ;0)

Siihen saakka asustelen täällä pikkukämpillä Ruustinnan kanssa kahden...


...ja polttelemme kynttilöitä sadepäivien ratoksi.


Hei vaan ja mukavaa loppuviikkoa, palailen taas kun on kerrottavaa!

8 kommenttia:

 1. Vai pidät meitä sitten jännityksessä...:)

  VastaaPoista
 2. mukavia vapaapäiviä, vaan taitavat mennä touhuillessa :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa pitkää viikonloppua ja
  onnea ...uuteen kotiin...( voi kait toivottaa..:)

  VastaaPoista
 4. Mukavia pakkauspuuhia! Meillä alkaa jo muutto helpottaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melekosta touhua, mutta jospa se meilläkin vielä helpottaa :0)

   Poista
 5. Terveisiä vaan ruustinnalle :)))
  Meillä on kans vierähtänyt aika kaikkialla muualla kuin blogissa, pieni lomamatka, tietokoneen unohdus Helsinkiin ja uuden koneen hankinta ja sen kanssa opettelu on vienyt meidän ajan. Mutta NYT tultiin tsiikaan mitä tänne kuuluu. Ahaa, suurta salaisuutta odotellen :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas teillä sattunut ja tapahtunut, eipäs elämä pääse kyllästyttämään. Suuria asioita ja pikkuhiljaa jo julkisiakin. Kohta päästään sisustamaan uutta kotia ja ehkäpä niitä kissojakin sitten voidaan alkaa suunnittelemaan.

   Poista