Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 6. heinäkuuta 2013

ON SE NIIIN RETRO!

Ihanaa, nyt se tuli ja oli juuri sellainen kuin sen toivoinkin olevan...nyt kun saisi vielä sen keittiönkin!Lupaan ja vannon, että kun saan itselleni taas oikean keittiön ja tämän uunin käyttööni...leivon ja kokkaan niin vimmatusti ja suurella nautinnolla. Näin sitä taas arvostaa arkisia asioita kun elää jonkin aikaa ilman niitä!

Ihanaa lauantaita!

3 kommenttia:

 1. Aikas makeen näköinen :D
  ....entäs sitten jääkaappi....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tyytyä aika perinteiseen, muita kodinkoneita ei ole vielä hankittu.

   Poista
 2. Voi jee, miten ihana!!

  Kyl' mäkin leipoisin tuollaisen ääressä *hih*

  VastaaPoista