Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 18. lokakuuta 2010

HYPÄHDYS BLOGI MAAILMAAN

Asiakkaideni ja ystävieni toivomuksesta aloitan sitten vihdoinkin tämän ihan ikioman blogin ylläpitämisen. Opettelua tämä vaatii tällaiselta tietokoneen mestarikäyttäjältä, joten pyydän anteeksi mahdollisia virheitä ja kömmähdyksiä mitä luultavasti tulee olemaan enemmän tai vähemmän näin alkuun!


Mutta opetellaan kaikessa rauhassa ja sulassa sovussa tietokoneen kanssa tätä yhteistyötä blogin parissa.

Siispä tervetuloa seuraamaan pienen sisustusputiikin pyörittäjän arkea kotiin ja työpaikalle!

Tässä teille alkupalaksi muutama kuva kodistamme joka sijaitsee Kajaanissa ns. vanhan Lehtikankaan alueella. Olemme asuneet tässä  vuonna 51 rakennetussa talossa nyt kaksi vuotta ja pikkuhiljaa sisustelemme ja remontoimme sitä oman näköiseksi. Kaikki suuremmat ja tärkeimmät rempat olivat jo onneksi tehtynä muutettuamme taloon, mutta mieheni sanoja lainaten.... talo oli valmis siihen saakka kunnes me siihen muutimme.
Täytyyhän siitä saada oman näköinen!Ps.

Aina kun mieheni luulee että meillä on vihdoinkin valmis koti, niin yllätys yllätys... vaimo-kulta onkin jo keksinyt uusia ideoita hänen toteutettavakseen!


 
Ihana wanha kakkuvuoka löytyi talomme kellarista, muut tavarat taitavat olla mummolan perintöjäTapetti on menossa keittiössämme vaihtoon, kuvassa näkyy vanha ja uusi tuleva ihana ruusutapetti.

Jostain syystä olen alkanut pitämään mustasta väristä kodissani, siispä mustia ruusuja seinälle!


Ja pientä ylellisyyttä keittiöönkin saa olla...

Kodinhoitohuoneemme tunnelmia.
Saimme Sofian Tuvalle lisää sisustustarra tekstejä ja olen hurahtanut niihin täysin.  Täytyy jo aivan toppuutella itseään että ei ihan joka paikkaan liimaisi jotain tekstiä!
Eteinen sai kivan tunnelmalampun peilin eteen Keittiön vieressä on ruokailutilamme
Nämä tuolit olen tuunaillut uuteen uskoon meidän vanhoista tummaksi petsatuista tuoleista. Maalia pintaan ja sitten armoton hionta päälle jotta saatiin sopivasti kulunutta pintaa aikaiseksi. Lopuksi numeroin tuolit sabloonoiden avulla.En voinut olla näyttämättä uusimpia aarteitani....vaunujen pohjassa lukee nimi Martta ja vuosi 1955Kammarin tunnelmia
... ja tekstiä piisaa!


Tämän kaappi vanhuksen sain hankittua muutama viikko sitten.
Kyllä näissä vanhoissa mööpeleissä on sitä jotain!Meidän olohuoneemme
Artsi


 

Yläkerran porrasaula


Alakerran wc joka sai vasta uudet tapetit seiniinsä ja iki-ihanan uuden valaisimen ( lamppu, tapetit ja valokuvakehystaulu ja Toilettes-kyltti löytyy muuten Tuvaltamme)Olette nähneet nyt vain niitä parhaimpia paloja kotoamme, jotta totuus ei unohtuisi... niin tässä näette sitten näitä projektejamme!

Tuulikaappiimme tämän hetkinen tila. Tähän pitäisi valmistua kenkä- ja vaatekaappi.


Yläkerran aulassa "pieni" kaaos menossa... tavaraa ullakolle, roskiin, kirpparille jne.

Olemme raivanneet 13-vuotiaan Viivi tyttäreni huonetta leluista ja pieneksi käyneistä vaatteista, leikki-ikä on auttamattomasti ohi (sniff). Katto olisi tarkoitus maalata valkoiseksi, kun vain saisi sen maalisudin otettua käteen. Ihanat tapetitkin odottelevat valmiina laittajaansa, mutta se aloittaminen on aina niin vaikeaa . 
Hiljaa hyvä tulee... eikö se sanonta niin kuulu!?!


Tässä muuten linkki vanhaan nukkekoti blogiini http://mimmikatti.vuodatus.net/


Ja tässä kaiken päätteeksi kaamea totuus poikani Villen 16 vee huoneesta. Tämä lienee projekti niin kauan kuin hän kotona asuu!!www.kainuu.com/sofiantupa  täältä löydät sisustusputiikkimme!

1 kommentti:

  1. Siis aivan ihanaa, kuten arvelinkin :=)
    Lisää tahtoo kuvia hän....
    -Satu-

    VastaaPoista