Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 27. lokakuuta 2010

JOULU SE TULLA JOLLOTTAA


Kyllä se on uskottava että joulu lähestyy huimaa vauhtia, koska asiakkaat ovat alkaneet kyselemään jo joulutavaroita! Varastosta niitä jo ennätin myydäkin, mutta  tällä viikolla olemme laittaneet harjoittelija-Piian kanssa Tuvalle joulua esille. Vielä on paljon ihanuuksia tulematta, mutta jotain olemme sentään jo tarjolle saaneetkin.

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Viivun vinkistä osasin tulla tänne - aina on kiva löytää 'tutun' blogi!
  Vaikken itse enää Kajaanissa asukaan, niin tiiviisti seuraan paikkakunnan elämää, kotikaupunki on aina kotikaupunki.
  Liityin samantien lukijaksikin, niin pysyn varmasti ajantasalla päivityksissäsi ;)

  Kotonanne ja kaupalla näyttää kauniilta!

  Mukavia syyspäiviä sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Hei Marielisa! Kiva kun löysit blogini, on kiva saada uusia "tuttavuuksia" näin netin kautta. Tervetuloa vierailemaan kotikaupunkiin ja tänne meille Tuvalle!!

  VastaaPoista