Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 15. syyskuuta 2011

ENKELEITÄ, ONKO HEITÄ...


No on on... ainakin meillä! Saimme myyntiin ihastuttavia Fabrianon keräilyenkeleitä Saksasta. Enkelit ovat  keramiikkaa ja todella laadukkaasti valmistettuja, hinnat 28,40 eurosta alkaen...


Pienempien korkeus 20 cm, alla oleva isompi 26 cm.Tämän enkelin korkeus on 63 cm, todella näyttävän näköinen sisustuselementti enkeleistä pitävälle.


Muutakin kivaa taas tulla tupasahti eilisessä kuormassa ja lisää purettiin jälleen tänään.
Tässä ensin eiliset aarteet...

Päivittelen viimeistään viikonlopun aikana nämä kaikki Sofian Tuvan nettiputiikkiin ja lisää ihanuuksia kuvaan nähtäväksenne heti huomenna.
Siihen saakka se on moro!

2 kommenttia:

  1. olepas niin kiltti ja käy kurkkaamassa mun päivitys ☺

    VastaaPoista
  2. Onhan niitä enkeleitä! Myös täällä mun puodissa :) Kiva kun poikkesit ja tuu ihmeessä uudestaan kun liikut täällä päin! Kiva blogikin sulla on!

    t. Pihapuodin Pia

    VastaaPoista