Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 19. syyskuuta 2011

RUUTUA LATTIAAN

Yllättävän pian pääsinkin teille näyttämään mitä eilen lähdin teippailemaan bloggauksen päätteeksi. Kyllä siihen tunti jos toinenkin vierähti, mutta hukkaan ei mennyt maanantain vapaapäivä... mahtavasti vain selkä jumissa ja polvet mustelmilla konttaamisesta.

Tästä se lähti, kun sain vihdoinkin sen PENSPIRAATION aloittaa pikku urakan...


Arttu touhusi apupoikana kun teippailin ruudukkoa lattiaan. 
Jos joku muukin hurahtaa moiseen hommaan, niin suosittelen kyllä satsaamaan tuohon parempaan siniseen maalarinteippiin. Ei repeile eikä mene solmuun, paljon helpompi myös irroittaa maalauksen jälkeen.Tänään sitten pääsin jo maalaamaan


Ja tässä valmista jälkeäOlen aika tyytyväinen lopputulokseen, kyllä kannatti kyykkiä ja kontata. Keittiö on nyt sen verran hyrsynmyrskyn että en millään ilkeä siitä ottaa teille kokonaiskuvaa, mutta kunhan kaikki on taas suloisesti hetken järjestyksessä nappaan oitis kuvan  nähtäväksenne.

Mukavaa viikon alkua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Miksei mulla ole puulattiaa :/

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit värit! Juuri samanmoinen homma on suunnitteilla, tosin vain puutarhavajan lattiaan. Olemme pyöritelleet väripareina valkoista, vihreää ja harmaata. Sopivaa yhdistelmää ei vielä ole löytynyt. Mitkä sävyt tuossa teidän lattiassa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä kysyit jotain sellaista mitä en enään muista, emme ole asuneet enään tässä talossakaan vuosiin :)
   Mutta sen tiedän, että molemmat harmaat ovat perinnevärikartasta valittu.

   Poista