Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 17. syyskuuta 2011

TÄSSÄPÄ NÄITÄ...

...luvattuja kuvia torstaina puretuista uutuuksista. Huokaillen puramme laatikoita täällä ja voi että haluttaisi taas viedä kaikki omaan kotiin. Ei ole helppoa olla sisustusliikkeen pitäjänä kun noita houkutuksia pyörii ympärillä koko ajan ;0)

Uudet Bukowskin nallet ovat oikeilla vanhanajan nivelillä, joten nallet saa istumaan ja seisomaan

Ihana aamupalapöytä / tarjotin hemmotteluhetkiin...Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia: