Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 20. joulukuuta 2011

HUIJAUSTA

Olemme kyllä monet kerrat todenneet näin naisten kesken kuinka huijaamme itseämme kaikkien näiden ihanien hankintojemme kanssa... kun käy ostamassa haluamansa aarteet eri päivinä, ei se tunnu läheskään niin pahalta kuin kerralla ostettuna. Näin minäkin taas jälleen tein ja nyt ihanat puurokulhomme sai kaverikseen matalat lautaset, ihanat.. nyt minäkin olen saanut hankittua oikeat jouluastiat.


Joulu se tulla jollottaa jo hiukan liiankin lähellä... pieni huoli painaa päälle siitä miten ennätän kaikki jouluiset puuhat kotona tehdä, mutta aina se vain jotenkin on onnistunut. Onneksi meillä on kotona nämä ihanat joulutontut,  isompi ja vähän pienempi jotka auttavat siivouksessa ym. puuhailussa. Keskikokoinen tonttummehan (poikani) viettääkin tämän joulun kaukana Japanissa. Kaamea ikävä meinaa iskeä äitiin, onhan joulu kuitenkin perhejuhla ja nyt yksi rakkaistani puuttuu joukosta. Mutta rikkaushan se on nuoren nähdä maailmaa ja muunlaista kulttuuria.

Olin aikonut tänä jouluna pidättäytyä pelkästään valkoisessa ja hyvin hillityssä värimaailmassa enkeleiden kanssa, mutta jotain punasta tahtoo aina väkisinkin putkahtaa jouluna mukaan... kuin myös uusissa astioissani.Ajattelin yhdistellä uusia lautasiamme surutta entisten pilkkuastioiden ja punaisen Teeman kanssa. Minusta on hauskaa leikitellä erilaisilla kuvioilla myös astioiden kanssa.


Tämän joulun ainokaiset tonttumme istuvat täällä


Joulu on sydämellistä aikaa...


Viime viikolla ostettu nupulla oleva amaryllis kukkii nyt näin komeasti, toivottavasti vielä joulunakin ;0) Atsalea on minulle aivan uusi tuttavuus, todella kaunis ja ollut jo monta viikkoa yhtä komeassa kukassa.


Ihanaista joulun odottelua!

1 kommentti:

  1. Kuin myös sinulleki :)
    Ihanat nuo valkoiset joulukukat.
    Minun piti ostaa lisää kukkia, mutta katsotaas nyt....jos muutto sujuu jouhevasti, niin sitten...

    VastaaPoista