Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 8. joulukuuta 2011

JOULUA HIIPII PIKKUHILJAA LISÄÄ KOTIINKIN

Kotiin joulu saapuu pikkuhiljaa... itsenäisyyspäivä meni (hävettää tunnustaa) siivotessa ja joulukoristeita laitellessa, toki illalla oli anoppi syömässä ja juhlistimme itsenäisyyspäivää linnanjuhlien parissa tottakai. Pikkuhiljaa joulukoristeita putkahtelee lisää, kun vain ennätän niitä ullakon uumenista etsimään. Joka joulu tekee mieli laittaa myös jotain uutta ja väritkin muuttuvat välillä punaisesta joulusta valkoiseen, tontuista enkeleihin. Tänä jouluna enkelit ja seimet näyttävät valtaavan kotimme. En pidä ylenpalttisesta koristelusta, koska muuten joutuisin tyhjentämään kaikki muut tavarani piiloon. Jouluntunnelman meillä tekee jouluvalot, kynttilät ja tietysti aattona joulukuusi jonka täytyy ehdottomasti olla aivan oikea tuoksuva kuusi!!


Mieheni päätti tässä yhtenä kauniina päivänä, että nyt kuule eukko-kulta laitetaan sauna uusiksi ja joulukuntoon... ja minä tyttöhän en siinä asiassa vastaan pistänyt yhtään ;0)
Niinpä alakerrasta alkoikin kuulumaan samantien myskettä ja möykettä ja niin lähti vanhat lauteet veks alta aikayksikön. Seinät ja katto saivat uuden värin pintaansa kuin myös uuden uutukaiset lauteetkin.

ennen...


...ja nyt. On se kyllä niin musta, että Artunkin täytyi laittaa pitkät päälle!Uni maittaa uusilla lauteilla. Olen kyllä oikein tyytyväinen... ihana tunnelma hämyisessä saunassa ja kynttilälyhty kruunaa kaiken. Seuraavaksi remppa jatkuu hiukan kylppäriin ja takkahuoneeseen, siitä lisää sitten myöhemmin.

Viikonloppuna sitten kaikki kynnelle kykenevät Kainuulaiselle Joulutorille Kajaanihallille, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16. Sofian Tupa on myös mukana tapahtumassa.


1 kommentti:

  1. Ihanan hämyinen sauna ! vinkkaampa oman isännän katsomaan ...

    VastaaPoista