Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 5. elokuuta 2012

JOITAKIN LÖYTÖJÄ TEHTY JÄLLEEN

Viikonloppu vietetty enemmän ja vähemmän vesisateessa, mutta se mikä siitä teki ihan mukavan oli lämmin sää ja ukonilmat. Olen ehkä vähän höperö, mutta rakastan ukkosta... mitä mahtavampi sen mukavampi :0)
Nykyään ei Arttu-kissakaan pelkää enään ukkosta, joten voimme aivan rauhallisin mielin ihailla tuota kaunista luonnonilmiötä.

Käväistiin lauantaina pikinmiten Ristijärvellä paikallisella kirpparilla ja jotain onnistuin SIELTÄKIN mukaani haalimaan.
Vihdoinkin löysin oikein kunnon ison räsymaton joka taisi olla aivan käyttämätönkin ja jopa hintakin ja värit aivan kohdillaan. En vielä alkanut sitä lattialle levittelemään, joten saatte tyytyä tähän kuvaan...


Lisäksi sieltä löytyi muutamia vanhoja piparimuotteja ja nyplätty pitsikaulus. Kaulus odottaa vielä inspiraatiota mihin se käytetään, mutta kyllä sille jotain vielä keksitään.


Käväisin perjantaina myös Kajaanin kirpparilla ja sieltä lähti mukaani öljylyhty ja pitsilautanen, hmm... tästäpä tulikin kiva kokonaisuus.


Pari päivää töitä ja sitten pidän loppuviikon hiukan lomaa. Olemme menossa uudestaan pienelle matkalle Kuopioon, jotta tytärtänkin pääsee sinne hiukan shoppailemaan omiaan. Viimeksi oli hiukan myrtsinä kun ei päässyt mukaan, joten korjaamme asian nyt. Saas nähdä mitä kivaa keksimme, ainakin tällä kertaa käyn kurkkimassa kaikki pikkuputiikit ja antiikkiliikkeet läpi.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikki ihanaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti