Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 2. huhtikuuta 2013

KYLLÄ TÄMÄ TÄSTÄ!

Tänään jo hiukan pirteämpi olo ja jopa tuntui siltä, että ehkä tänne sittenkin kotiutuu. Vapaapäivää vielä viettelin tänään ja huomenna sitten aloitan uuden työni... jännittää! Sain ripustettua verhot ikkunaan ja järkkäiltyä viimeisiä tavaroita paikoilleen, aika huvittavaa miten äkkiä tällainen pikkukoti on laitettu kuntoon. Toki jos asuisin tässä pitempään, laittaisin varmasti hiukan enmmänkin.

Tässä vielä muutamia kuvia uudesta kakkoskodistani, luultavasti Kajaanissa olevia perheenjäseniä ja ystäviäni kiinnostaa nähdä mihin se rouva oikein joutui asustelemaan. Kyllä tämä tästä iloksi muuttuu, kunhan alkuhaikeus ja ikävä menee ohi.

Otin yhden varalapsen mukaani, hiljaisen sellaisen...
Ja vielä tunnelmaa iltavalossa..Huomasitteko... puhun jo kodista :0)

Palaillaan!

ja ps.
Käväisin tänään myös kirpparilla, mutta palataan siihen huomenna sitten, öitä.

14 kommenttia:

 1. Hei Johanna, en tiedä ehditkö huomata edellistä viestiäni, mutta olen pahoillani Artusta, voimahalaus! ♥

  Ja en voi uskoa lukemaani, talo myynnissä, muutto Ouluun, uusi työ jne. Mitäh ihmettä! Ei olla nähty nyt tuossa meidän "lähikaupassakaan", että olisi tullut kuulumiset vaihdettua. Teillä puhaltavat uudet tuulet todella... Hienoa, että olette uskaltaneet ottaa tuon askeleen, joka käy välillä meilläkin mielessä, muutto. Mutta nyt työpaikka tiedossa ja asiat toistaiseksi hyvin. Aika
  näyttää. Toivon hyvää kevättä ja onnea uuteen työhön! Se on varmasti mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ira, kova ikävä jäi. Nämä elämän muutokset ovat olleet mielessä monet kerrat vuosien varrella ja nyt tuntui siltä että on oikea aika niille. Tytärkin lopettaa peruskoulun ja hakemassa opiskelupaikkaa Oulusta jne. Työt ovat myös meillä aikaisemmin siirtäneet näitä haaveita, ja aina on muka ollut väärä hetki. Nyt olen utelias, mihin olet menossa töihin? Onnea sinulle myös!

   Poista
 2. Aivan ihastuttava on uusi kotisi ♥ Ja ikävä helpottaa varmasti ajan kanssa.

  Onnea uuteen työpäivään sinne! Pistähän kuulumisia, millainen oli eka työpäivä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Satu, kyllä tästä koti vielä kehkeytyy kaiken ikävän jälkeen. Kohta lähden sitten kohti uusia haasteita, raportoin illalla kuulumisia.

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää pikku kodissa :)
  Kyllä se siitä ! kun osaa asennoitua oikein ! ja sinähän osaat! oulussa onkin kirppareita mitä koluta ;) ei tuu aika pitkäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään, mutta olen jo aikalailla paremmin mielin täällä... tähänhän saattaa tottuakin :0) Täällä on kyllä noita kirppareita aikalailla, se on paha juttu se!

   Poista
 5. Ihastuttavalta näyttää ! Pienet koettelemukset yleensä vahvistaa elämän arvoja, vaikka samalla koetteleekin :) Onnea uuteen työpaikkaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, varmasti taas muistaa paremmin arvostaa omaa perhettä ja kaikkea sitä mitä ympärillä on. Kiitos sinulle Riitta!

   Poista
 6. Ihan kodiltahan tuo jo näyttääkin...kyllä tuolla kelpaa asua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tämä on jo koti ja tänään tuntui kivalta tulla tänne eka työpäivän jälkeen.

   Poista
 7. Aivan ihanalta ja viihtyisältä näyttävä pikkukoti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iris, kyllä täällä alkaa jo viihtymään.

   Poista
 8. Voi kuinka kauniiksi kodin oletkaan sisustanut. Vallattoman ihana tuo varalapsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, kyllä tämä jo kodilta tuntuu kun omat tavarat ympärillä. Tämä "lapsi" on kyllä varsin suloinen ja tottelevainen ;0)

   Poista