Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 10. lokakuuta 2013

HOME SWEET HOME

Näin liimattiin ensimmäinen teksti tänne navettaankin...mutta se perskutti ei meinaa millään pysyä seinällä :(
Tuli sitten todistettua että hyvää ja halpaa ei ole olemassa!! Halpa Kärkkäisen tarra ja joka tunnin välein käyn jotain kohtaa painelemassa kiinni...argh!


Tämä lienee pienin murhe silti meillä tänään. Todella ikävä tapahtuma puukotuksen muodossa sattui juuri tämän päivän aikana tyttäreni koulussa. Sydän syrjällään hain hänet pois juuri tapahtuneen murhenäytelmän jälkeen, kädet vapisten kiitin luojaa siitä että sain hakea hänet turvaan. Järkyttyneet nuoret miettivät monenlaista ja päällimmäisenä pyörii mielessä miksi tällaista tapahtuu???


Tänään oma koti tuntui entistä tärkeämmälle ja turvalliselle paikalle, missä saamme olla kaikki yhdessä.
Päivän tapahtumia miettien ja ajatuksia vaihdellen olemme viettäneet tämän illan kotona, mutta selityksiä ei tälle hirveälle tapahtumalle vain löydy. Mutta tästä on vain jatkettava ja uskottava parempaan huomiseen.

Hyvää yötä kaikille ihanille!


10 kommenttia:

 1. hui ihan kamala tapaus!
  home sweet home !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä nämä tällaiset pistävät miettimään mikä on hullusti.

   Poista
 2. Aivan kamalaa!! Mun sydän ihan pysähtyi.
  Mikä tähän maahan on mennyt..

  V:lle voimahaleja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, sairas poikarukka...eihän tuollaista tee kukaan täyspäinen. Kyllä tässä on pohdittavaa meille kaikille, miten tällaiset saataisiin estettyä.

   Poista
 3. Ihan kamalaa! En hoksannutkaan kun uutisia luin, että se on V:n koulu! mä en muuten voi jotenki käsittää, että se sun neiti on jo ammattikoulussa. Justhan mä sitä näin ihan pikkutyttönä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ne lapset kasvavat, huomaat kohta itsekin :0) Kyllä saamme olla kiitollisia että kaikki on meillä hyvin, vain 5 minuuttia aiemmin Viivi oli siellä ruokalassa. Surullista tietenkin näiden uhrien kohtalo, mutta onneksi kaikki selviävät hengissä.

   Poista
 4. Tosi kauhea juttu....miksi nuoret eivät saa apua. Kaikki merkit tämänkin nuorukaisen osalta enteilivät pahaa, mutta kukaan ei puuttunut tosissaan auttaakseen poikaa.
  Onneksi tyttäresi oli onnekkaiden joukossa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta, mutta jälikikäteenhän nämä jossittelut aina tulevat. Sääliksi käy pojan vanhempia ja sisaruksia. Ei tällaista saisi tapahtua!

   Poista
 5. Hei Johanna, tällaisia on tullut nyt myyntiin tällä erää.
  Todella surullinen tapaus siellä koulussa. Miksi tämä maailma on mennyt tällaiseksi.
  Haleja Viiville1
  Helena

  VastaaPoista
 6. Halit menivät perille, kyllä tästä toivutaan mutta paljon asiasta on puhuttukin ja varmasti vielä puhutaan. Huomenna jännittää mennä kouluun, mutta ehkä on hyvä päästä taas muiden joukkoon jotka ovat samassa tilanteessa pohdiskelemassa tapahtunutta torstaina.
  Ihania juttuja olet myyntiin saanut, tekisi mieli vaikka mitä!

  VastaaPoista