Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 7. lokakuuta 2013

MESSUILUT ON MESSUILTU JA ARKI PALAA

Niin se taas viikonloppu vierähti ohi ennen kuin oikein ehti edes tajuta kunnolla sen alkaneenkaan, mutta oikein ekstra mukava se ainakin oli. Rakkaat vanhempani olivat käymässä meillä täällä Oulussa, isän mukaan vahtimassa lapsia mitä ne täällä oikein puuhailevat. Äitini kanssa kolusimme tietysti Antiikkimessuilla kun ne täällä sattuivat olemaan ja peräti kahtena päivänä tuli käytyä ;0)
Olihan siellä...arvaatte varmaan!! Ihania tavaroita isosali pullollaan. Ja jotain tietenkin tarttui mukaankin tuttuun tapaan, YLLÄTYS!!!Tuosta isosta vuoasta olisi tarkoitus tehdä kattovalaisimelle suojakupu, sinne katon rajaan...tiedättehän mitä tarkoitan, en keksi sille nyt mitään järkevää nimeä.


Soffan paikka tulee olemaan pukuhuoneessa, kunhan joskus saamme tyhjennettyä sen pahvilaatikoista ja purettu sieltä pois entiset pukuhuonepenkit. Laitan myöhemmin kuvia tilasta, kunhan pääsemme sinne käsiksi.
Tällaisia aarteita löytyi sitten Oulun messuilta, lisäksi tiedän saavana pari aivan huippuihanaa juttua "joulupukilta". Sattui olemaan tämä äiti-tonttu mukana ja... no, loput arvaattekin ;0)

Sohva, opetustaulu, emalikippo ja piparimuotit ostin ihanalta Marja-Tertulta, kiitos tuhannesti...oli mukava tutustua! Ihanasti rempallaan blogi löytyy täältä.
Muitakin tuttuja myyjiä oli kiva taas nähdä, monenlaista juttua tuli jälleen jutusteltua. Seuraavia messuja odotellessa me jatkamme täällä remonttia ja koetamme keksiä paikat uusille ihanuuksille.
Se on moro taas!

6 kommenttia:

 1. Hei minullakin samanmoinen kakkuvuoka, upia tuo soffa. Messut jäivät minulta tänä vuonna välliin, tuntuu että tätä tavarata täällä kotona niin liiankin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaraa ei taida meiltäkään kesken loppua, mutta en malta millään pysyä pois messuilta. Sohva on kiva juuri tuollaisenaan, miehen mielestä sen mittasuhteet on hassut, höpö höpö sanon minä!

   Poista
 2. Tuo sohva on namu! Pahoja paikkoja nuo antiikkimessut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, vakuuttele tuo sama meidän muulle perheelle. Eivät oikein ymmärtäneet sohvan kauneutta :)

   Poista
 3. Nämä opetustaulut ovat kyllä kertakaikkiaan ihania. Minulla on vasta yksi... Lisää toivottavasti tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin ja aina kun sopivan sävyinen ja mukava aihe kohtuu hintaan tulee vastaan, tahtoo ne tuppantua mukaan väenvängällä :0)

   Poista