Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 19. syyskuuta 2015

BLOGIMAAILMAN OSTOKSIA

Blogeissa saattaa myös joutua ostosten kiusauksiin, älkää te hyvät ystävät tehkö niin ihania houkutuksia!!
Marian ihanat tuotokset ovat ilahduttaneet aina, niitä kannattaa käydä kurkkimassa Diagnoosi Sisustusmania blogista. Kuinka joku voi ollakaan noin idearikas ja taitava, ei voi muuta kuin ihailla!Hassua mitä kaikkea sitä ihminen alkaakaan järjestelemään kun oikein jotain haluaa! Nimittäin näitä betoni-ihanuuksia ei oikein pysty postissa lähettelemään ja niinpä järjestin näille aivan oman kuriiripalvelun : )
Työkaverinihan asuvat ympäri Suomea ja kuljemme kaikki myös ympäri Suomea, niin yksi ihana heistä noukki kirjat Kyytiin Kirkkonummelta ja sieltä ne lähti Vantaan kautta kyytiin seuraavalle. Aikansa olivat säilössä Tampereella ja kun tiemme kohtasivat työnmerkeissä Viitasaarella, sain vihdoin kirjat kotiin...kätevää!
Myös toinen kiva Marian kättentyö on kotiutunut meidän kotiimme...


Kiitos näistä!

Myös toinen bloggaaja keskuudessamme on varsin taitava käsistään monellakin saralla, mm. sukkien teossa. Olen jo aikaisemminkin ostanut Pepiltä ihania tossukoita ja nyt saatiin sitten lisää......niin että tervetuloa vaan tuulet ja tuiskut, ei palele varpaita ainakaan.  Kiitos Pepi ihanainen, nämä ovat niin suloiset!!

Jottei nyt aivan kuulostaisi siltä, että täällä asuu pelkkä tumpelo...niin kyllä minäkin tein aivan omin kätösin pienen tuunauksen, kauhean vaativan sellaisen ; )Kukat astiassa eivät enään mitenkään kauniilta näytä, mutta menköön nyt näin...muistuttaa ikävästi siitä että syksy on saapunut. Maalasin peltikassin liitutaulumaalilla, ennen se näytti tältä...


Voisin kyllä myöhemmin kokeilla myös ruostutusainetta, se voisi olla vieläkin kivempi...hmm...taidanpa kokeilla. Muuta maatamullistavaa en olekaan aikaiseksi saanut, työ on nyt vienyt suuren osan aikaani. Muutenkin syksy on saanut minut vallan laiskaksi, inhoan tätä vuodenaikaa!!

Leppoisaa viikonloppua, seuraavalla kerralla näytänkin sitten mitkä upeat löydöt tein Rovaniemeltä.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja olet taas hankkinut! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, on se niin mukava että toiset ovat niin käteviä käsistään. Mukavaa viikonloppua sinnekin päin!

   Poista
 2. Kivoja juttuja oletkin hankkinut! Oma tuunauksesi on ihan huippuihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kaikki nämä on niin kivoja! Peltikassi on ollut minulla jo monta monta vuotta ja nyt vasta sain sille tehtyä jotain. Nyt sille on jopa käyttöä, alkuperäinen väri ei oikein ollut mistään kotoisin.

   Poista
 3. ❤️
  Mä olen noita Marian kirjoja aina ihastellut, olispa komeet pöytäliinanpainot! Ei lähtis liinat tuulen mukana :)

  *kutoo täs sukkaa parastaikaakin*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat ovat aivan ihanat, mutta niin on sukatkin!!

   Poista
 4. Hienoja ostoksia, Pepin tossut on varmasti lämpimät :)

  VastaaPoista