Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 13. syyskuuta 2015

TÄÄLLÄ TAAS

Täällä taas, aikaa ei tunnu riittävän millään tänne asti. Flunssa on onneksi jotakuinkin selätetty, täytyy vain toivoa että se oli sitten siinä. Viime viikko mennä hurahti töiden parissa reissaten siellä sun täällä, toki kotona olin joka ilta. Mutta kait sairastelu oli sen verran voimia vienyt, että makasin aivan rättipoikki sohvan pohjalla sen ajan kun kotona olin. Huomenna suuntaan Kuusamoon pariksi päiväksi ja katsotaan jos innostun niin loppuviikosta sitten Rovaniemelle. Nyt kun on vielä mukavat säät ajella, niin ajellaan sitten. Tykkään niin siitä, että työni on joka päivä erilaista ja saan käydä eri paikkakunnilla. Toki en aina ajele näin pitkiä matkoja, mutta nyt tuntuu siltä että täytyy mennä. Uusia haasteitakin ollut työssä, se on kivaa...ei pääse kyllästymään.

Ja sehän on tietysti taattu, että näillä reissuilla tulee tehtyä ne pikaiset kirpparivisiititkin. Monelta paikkakunnalta olen jo löytänyt lempipaikkani ja uusia tulee eteen kun menen taas paikkaan missä en ole ennen käynyt ; ) Viime viikolla kävin Raahessa, Viitasaarella, Kemissä ja Pudasjärvellä. Pieniä löytöjä tein, mutta ei mitään suurempia. Olen ollut nyt enemmänkin myynti puolella, tavara on vaihtanut omistajaansa niin Torin kuin peräkonttikirppiksenkin kautta. Jos säät sallivat, niin vielä ensi viikonloppuna menen toiselle peräkonttikirppikselle tekemään kauppaa. Kivaa välillä näinkin päin : )Raahesta löysin jotain sellaista, mitä en olisi osannut kuvitellakaan koskaan löytäväni kirpparilta. Olen joskus jossain nähnyt tällaisen ja nyt sitten sen löysin, kaikenlisäksi se on kaunis ja vanha. Tulevaan vierashuoneeseen sen ajattelin, yökyläilijälle on kiva laittaa juomista tarjolle tähän. Pienet on ihmisen ilot!

Viitasaari ei varsinaisesti kuulu alueeseeni, mutta työ vei minut viime viikolla yllättäin sinnekin. Ennen kotiin paluuta, käväisin kivassa antiikkiliikkeessä jonka nimi oli Kristallisirpale. Siellä oli kaikki tavarat niin kauniisti esillä, mutta onneksi osasin olla niin tiukkana että ainoaksi pieneksi ostokseksi jäi tämä viiden euron valokuvataulu.


Perjantaina Pudasjärveltä palatessani poikkesin pitkästä aikaa matkanvarrella White Housessa katsastamassa mitä syysuutuuksia sinne on tullut. Kaikkea ihanaa ja kaunistahan siellä aina on, mutta mitään en nyt kotiimme kaivannut. Ainoastaan nämä pienet metallituikkukipot ostin, onhan nyt juuri sitä parasta aikaa taas poltella tuikkuja ja kynttilöitä iltojen pimetessä.


Pienen tuunausjutun olen ohimennen tekaissut ja jotain kivaa saanut kotiimme Marialta Diagnoosi sisustusmania Blogista, mutta taidan jättää ne seuraavaan postaukseen.

Leppoisaa sunnuntai iltaa!

4 kommenttia:

 1. Kivoja pieniä löytöjä, varsinkin yövieraalle, :)
  Toivotaan että flunssa tajuaa jo jättää sinut rauhaan, mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten tarttis vaan saada se yövieras ja vierashuone ;)

   Poista
 2. Vai puuttuu vielä vieras ja huone :D
  Meinasin jo kommentoida, että sinne vaan sängynvieruspöydälle valmiiksi, vaan ehkä ei sitten ihan vielä! Löytö on kuitenkin hieno, sopis ihan omaankin käyttöön muistuttamaan, että muistapa juoda tarpeeksi!

  VastaaPoista
 3. Ihana ajatus laittaa juoma vierashuoneeseen tarjolle 😊 Minustakin on ihana koluta kirpparit ja sisustuspuodit, jos liikun uusissa paikoissa.

  VastaaPoista