Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!







sunnuntai 18. lokakuuta 2015

SYKSY

Onneksi olemme saaneet nauttia pääosin aika kauniista syksystä, mutta on siihen mahtunut mukaan myös sadettakin jossain välissä. Muutamia ihania fiilistelykuvia tältä syksyltä, ensimmäiset ovat Oulun maisemia keskustasta. Kävimme syömässä Sokeri-Jussin Kievarissa jokin aika sitten, aivan ihana paikka!













Jostain syystä ei ole tullut kuvattua juurikaan omaa kotikaupunkia, täytyypä sekin joskus tehdä. Siirrytään nyt kuitenkin takaisin kotipihalle, sielläkin nimittäin on riittänyt kuvattavaa...


Lehdet alkavat olla haravoituna, mitä nyt vielä vaahtera ripottelee lehtiään pikkuhiljaa ja pensaat ovat vielä sinnikkäästi pitäneet omansa oksilla. Syyskuussa saimme yhden päivän nähdä oikein kunnon myrskyä (tai oikeastaan minä en nähnyt kuin kuvista, olin pois Oulusta silloin)...






Vettä oli niin paljon, että ojat tulvivat yli. Onneksi mitään vahinkoja ei sattunut! Tämän jälkeen olemmekin saaneet nauttia aurinkoisista päivistä suurimmaksi osaksi ja pakkasten jälkeen lämmintä on taas ollut kymmenenkin astetta.
Miehen laavuprojekti on edennut ja eilen pääsimme jo viettämään harjakaisia. Ihan valmis se ei vielä ole, mutta tunnelmaa se ei haitannut yhtään. Tästä kaikki lähti...










 Ja illan hämärtyessä...





 ...makkaran paistoa pimetessä...





 Mukavaa retkeillä omassa pihassa : )




 Siellä se nuotio pilkistää, saatiin kiva paikka kuusten taakse piiloon


 Tässä vaiheessa syksyä alan jo pitää siitä!

Leppoisaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. No jukra, laavustahan tuli mainio, ja ihan kuin jossain muualla olisi kuin omassa pihassa.
    Tuo teidän talo on kyllä mielenkiintoisen näköinen, mitäs tuolla valaistussa pömpelissä oli - saunako?

    VastaaPoista
  2. Se on sopivasti piilossa, nuotiolla ollessa voi todellakin kuvitella olevansa muualla kun ei katso sivulle ; )
    Saunahan se siellä, katolla on ikkuna aj olemme laittaneet sinne valot. Ne ovat ullakolla ja näyttävät saunasta katsottuna aivan tähtitaivaalle. Täytyypä joskus koittaa ottaa kuva jos se onnistuu.

    VastaaPoista