Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 22. lokakuuta 2015

VANHAA POIS JA UUTTA TILALLE

Näin se tasapaino säilyy...ei meinaa tuu liian aution näköistä kun muistaa myös hankkia uutta sitä mukaan kun myy entisiä pois. Tällä kertaa on tavaroita myyty paikallisella Paljekirpparilla, hyvin näyttää tavara liikkuvan. Onneksi on siis muitakin jotka tykkää tehdä löytöjä näistä paikoista.

Mauno oli oivallisena apulaisena tavaran hinnoittelussa...


...toivottavasti ei ole kovin kissa-allerginen se henkilö kenelle tyyny meni ; )
Palataanpa siihen tasapainoitteluun, toin nimittäin miehelle tuliaisia Rovaniemeltä.


Eräs antiikkikauppias nimesi tämmöisen kapistuksen partapeiliksi. No olipa niin tai näin, niin sopii toki oikein oivallisesti siihenkin touhuun tai vaikkapa naaman tälläykseen naisillekin...ihana se on! Joskus taannoin myin yhden tällaisen omassa liikkeessäni ja joskus hiukan harmitellut että en itselleni ottanut. Muutamia on vastaan tullut, mutta hinnat ovat olleet aika sikakalliita. Mutta nyt tärppäs...aikani mietin ja mukaan pakkasin kotiinpaluu matkalla. Hyvä selitys miehelle...tämähän on miespuolisille tarkoitettu : )Kerttu kyllä ajatteli että tyttöjen käyttöön tämä otetaan, hui...äkkiä karkuun!!

Mukavaa loppuviikkoa!

14 kommenttia:

 1. Komea! Hieno löytö, etten sanois, ja sanonkin :)

  Mauno on kyllä ihan paras apulainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se komea, ei siitä pääse mihinkään...joten kiitos sanomasta! :)
   Mauno on kyllä sellainen apuri, että aina ei kaikki ole niin kätevääkään hänen kanssaan.

   Poista
 2. Voi että mikä upea peili. Ei mikään tusinatavara, joten hyvän ostoksen teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä tule joka päivä vastaan, aika jänskä kaluste : )

   Poista
 3. Hienon peilin oot löytäny :) Kyllä meillekin tommonen sopis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika kiva, katsotaan mihin se meille asettuu. Ei onneksi vie hirveästi tilaa!

   Poista
 4. Niin sitä pitää !!!
  Mä oon harrastanut sitä jo 20 vuotta, aina se ei näy, mutta eipähän tuohon tavaramäärään vielä hukuttu olla ☺

  Ihana löytö! Tuollainen oli Vaalassa kerran, mutta hinta oli eimukava, joten silloin jätin sen pois. Muistan, kun sinulla oli liikkeessä jokin tuon tapainen (rautanen, naisille suunnattu ?) kerran. Ihastelin sitä silloin kovastikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on täälläkin aina välilä oltu myyntipuolella. Mutta viimeaikojen (muutaman vuoden) kiireet ja elämänmuutokset eivät ole antaneet oikein aikaa siihen touhuun, mutta nyt alkaa olla taas enemmän aikaa muuhunkin. Sitä paitsi on pakkokin, meillä kun ei enään ole sitä ullakkoa mihin tavaraa säilöä : )
   Liikkeessä ollut partapeili oli puinen ja valkoiseksi maalattu, aika ihana oli. Meni erääseen kampaamoon, oli aika kiva rekvisiitta siellä.

   Poista
 5. Mieletön löytö!! Ikinä moista nähnyt, mutta huolisin kyllä jos vastaan tulis....sais piianpeili pian kyytiä :)
  Ja noi sun apulaiset, ❤️❤️❤️!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kapistus ja kauniskin vielä. Ei näitä turhan usein vastaan tuu, mutta muutamia olen nähnyt ja yhden myynyt. Hinnat vaan on tupannut olleen aika arvokkaita, mutta nyt tein löydön sopu hintaan : )

   Poista
 6. Mahtava löytö!!Kyllä passaisi myös meille tuollainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään löydöstä ja tunne eikun vahvistuu näiden kommenttejen johdosta : )

   Poista