Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 12. lokakuuta 2015

VIHREÄ KAUSI

Olen aina tykännyt vihreän eri sävyistä, helppo väri sisustuksessa. Värit ovat olleet pitkään pois meidän kodista, lukuunottamatta yhtä vihreää kaappia ja paria nojatuolia.
Kesällä innostuin sitten maalaamaan yhden pikkukaapin ja vanhan naulakon perinnevärikartan "myrkynvihreällä" ja lisäystä vihreään kauteeni saatiin vielä Piviksestä, tämän ihanan kaapin myötä...Tyttären reaktio oli kun kaapin näki: Hyi miten ruma!
Outo...minusta se kaunis : ) Hyllykin oli niin sopivaa paria tälle, pakkohan se oli sekin mukaan ottaa.


Tuoli on kesäisiä löytöjäni Tarinoista...


...oikein sopiva kaveri sekin tähän samaiseen värimaailmaan. Tornion kirpparilta löytyi vielä täydennystä...


...nyt on vihreän nälkä täytetty!Tämä suloinen vanha saippuateline on myös Tarinat liikkeestä löydetty taannoin.Nämä söpöydet ovat taas löytöjä Kemistä, kolmella eurolla sain molemmat ; )
Nyt olisi kiva kokonaisuus kasassa!

Heippa taas : )

8 kommenttia:

 1. Kauniita löytöjä :) varsinkin pinnatuoli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne, siksi mukaani ovat livahtaneetkin.

   Poista
 2. Vihreä on minunkin lemppariväri. Se on jotenkin niin kotoisa väri ja paljon eri sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ja vihreään on helppo sekoittaa melkeinpä mitä vain kaveriksi.

   Poista
 3. täällä yks vihreän rakastaja vihreänä kateudesta :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että löysin sun blogin ihan vahingossa googletellessani vanhoja tavaroita :) Sun kotihan on ihan kuin mun koti, paitsi että meidän koti on paljon pienempi mutta kuitenkin :D Sulta saa hyviä sisustusideoita ja wau mitä löytöjä oot tehnyt kirppiksiltä ja antiikkiliikkeistä! :) Jään seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa seuraamaan kirppishöperön hairahduksia ja kodin muita projekteja. Löytöjä tahtoo tuppaantumaan mukaan vähän liiankin kanssa, syy tähän on loputon mahdollisuus käydä eripaikkakuntien aarreaitoissa viikottain. Hullua, mutta ei onneksi niin kallista kuin jos kävisin sisustuskaupossa ; )

   Poista