Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 21. joulukuuta 2015

JO JOULUA MEILLÄKIN

Kyllä kuulkaas kiirettä pitää jos meinataan tähän kotiin joulu saada aikaiseksi! Yläkertaa tapetoitu viikonloppu ja mööpelit ym.tavarat levällään pitkin huushollia, osa kannettuna alakertaan olohuoneen kaunistukseksi. Lahjat aikapitkälti ostamatta, leivottu ei niin yhtikäs mitään...arghh!! Onneksi olemme aivan vaan oman perheen kesken, joten en taida stressata sittenkään. Tämän päivän Iisalmen keikan jälkeen alkoi pieni loma, joten töihin palataan vasta viikon päästä. Joten hui hai...kyllä se joulu tulee jokatapauksessa : )


Tulkoon se kukkasten muodossa...
...pihakuusen, valojen ja iloisen mielen kera : )

9 kommenttia:

 1. Tuossa teidän miljöössä tulee joulutunnelma ihan itsestään :). Hyvällä asenteella menet, ei stressiä ja kaiken oleellisimman kyllä ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi, tunnelma tulee vähemmälläkin...olet oikeassa ja ehtiihän tässä...kait ;)

   Poista
 2. Kaunis joulukoti, ei kannata stessata ei..helpommin välillä sanottu kun tehty:) nautitaan silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin päättänyt, katsotaan miltä tuntuu huomenna sen jälkeen kun olen päivän kierrellyt kaupasta kauppaan ;) Joulu se tulee kuitenkin, tehdään mitä ennätetään.

   Poista
 3. Ei sitä paljoa tarvitse, että joulutunnelma on valmis!

  Ihanalta näyttää ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin ja joulumieli tekee sen lopun.

   Poista
 4. Hei Johanna,
  Mikä kauniita kuvia! Rakastan lumihiutale valoa ikkunassa ... kuinka kaunis.
  Hyvää joulua!
  Iso halaus
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much and Merry Christmas Ciac!

   Poista
 5. Kauniilta näyttää, ♥
  Ihanaa Joulua teille sinne, ♥

  VastaaPoista