Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 16. joulukuuta 2015

KAUNIS KOTI

Alkuviikko hurahti Kajaanissa ja tällä kertaa ennätin myös tavata ihania ystäviäni pikkujoulujen merkeissä, kiitos ihanat!! Hyvää syötävää, juotavaa ja seuraa...mitäpä sitä muuta enään tarvitaan täydelliseen iltaan. Kuvat kauniista kodista missä iltaa istuimme jäi tällä kertaa ottamatta, mutta sen tulen taatusti tekemään vielä.
Nämä seuraavat kuvat kauniista kodista ovat eilis iltana otettu toisen ystävän kotoa ja hänen luvallaan ne tänne laitan teidän muidenkin ihailtavaksi. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat, joten niitä saattekin melkoisen pläjäyksen katsottavaksi koska en raaski yhtäkään jättää pois. Tässä koti joka on sisustettu rakkaudella ja taidolla, ihanilla huonekaluilla ja vanhoilla aarteilla!

 Matkalla yläkertaan riittää portaissakin katseltavaa... ...ja yläaulassa odottaa jälleen kauniita huonekaluja...Yksi talon asukkaistakin tahtoi kuvaan : )


Makuuhuone yläkerrassa jatkaa samaa romanttista linjaa...

 Eteinen jatkaa samaa linjaa, eli kauneutta löytyy täältäkin...

 Tunnelmallinen keittiö kaikkine ihanuuksineen... Aivan loistava idea maalata huurremaalilla lasioviin kauniit kuviot, sabloona on tehty tapetin kuvioista

 Keittiö on täynnä ihania yksityiskohtia...
 Tässä vessassa voisi viettää pitemmänkin ajan, katseltavaa riittää täälläkin...


 Kuistin kaunis valoasetelma toivotti vieraan tervetulleeksi heti alkuun...Kiitos ystäväni kun sain luvan laittaa kuvat tänne kauniista kodistasi!

4 kommenttia:

 1. Onpa todella kaunis koti, harvoin näkee. Tunnelma on kodikas, vanhoista huonekaluista saa ihania itse tuunaamalla. Tästä kodista voisi melkein vihjaista johonkin sisustuslehteen, niin menisivät tekemään siitä jutun.

  VastaaPoista
 2. Ja sitten P vielä väittää, ettei tuolla ole kaunista ☺ Mä en ymmärrä silloin, mitä hää tarkoittaa *hih*

  Ihana koti ja ihanat sen kodin asukkaat !!

  Kiitos vain itsellesikin viimeisestä ja matkapuhelusta ☺ Saatiinpahan taas parannettua maailmaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ja huom sohva...siitä tuli tosi kaunis ja tyyli muuttui täysin erilaiseksi. Tekijänsä sanoin rennommaksi ja vähemmän antiikkimaisemmaksi, sopii tuohon kotiin täydellisesti!
   Ilta oli kiva, ja kun kerran karkasit aiemmin pois olihan juttua jatkettava vielä puhelimessa...Manamansalosta Ouluun asti :)

   Poista