Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 28. joulukuuta 2015

MYÖHÄSSÄ

Kaikessa hötäkässä jäi postaukset tekemättä ennen joulua ja sitä myöten hyvän joulun toivotukset. Vielä tiistaina oli kaikki kotona hullunmyllyn levällään remontin jäljiltä, siivousta ei oltu aloitettukaan, lahjat ostamatta, leipomatta ja ruokakaupassa käymättä, joten näin pääs käymään. Kaikesta tästä huolimatta kaikki saatiin tehtyä ja joulua vietettiin oikein mukavissa merkeissä oman perheen kesken ilman minkäänlaisia kiireitä. Tapaninpäivänä käväisimme sitten Kajaanissa, täytyihän kaikki rakkaat nähdä joulunaikaan tottakai!
Pieni hengähdystauko töistä teki poikaa ja oli oikeastaan ihan kiva palata taas työn pariin, pieni pehmeä aloitus kotoa käsin...huomenna sitten taas mennään : )Tämän joulun kuusi tuli yllätyksenä, kun mies sen kantoi sisään aatonaattona. Pieni ja soma, juuri sopiva pulloon pistettäväksi. Koristeita en laittanut ollenkaan, valot saivat riittää.


Kissat olivat mukana touhuissa kuin lapset konsanaan : )Jouluksi saimme onneksi myös hiukan lunta...Ehdimme myös istua laavulla pitkästä aikaa. Siinä oli kyllä tunnelmaa ja glögi maistui erityisen hyvälle.

Joskus on niin mukava saada vain olla ilman mitään aikatuluja ja liialllisia suunnitelmia. Sitten kun siitä on nauttinut muutaman päivän, onkin taas kiva alkaa puuhastella vaikkapa remontin parissa. Niinpä eilen illalla maalasin yläkerran aulahuoneen lattian, vierashuone saatiin jo ennen joulua tehtyä. Kuvia lisää kun saadaan hiukan paikkoja paremmin kuntoon.
Näin täällä meillä vieteltiin joulua ja vapaita, valmistaudumme pikkuhiljaa ottamaan uutta vuotta vastaan. Luulen että se tapahtuu myös aika rauhallisissa merkeissä kotosalla, hyvää syötävää ja oleillen.

Mukavaa viikkoa ja vuoden viimeisiä päiviä!

2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma kuvissasi ja voi kuinka kaunis pikkukuusi, ihana! Saitte vielä luntakin, paras tunnelma jouluna. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä :)

    VastaaPoista
  2. Olen mieltynyt tälläkertaa kuusiin minimuodossa ja minikoristelussa...saas nähdä mitä ensi jouluna :)
    Lunta saatiin onneksi sopivasti tänne, tämän enempää ei sitten tarvittaisikaan.
    Viimeistä päivää viedään ja takana on kaikenkaikkiaan mukava vuosi, toivottavasti myös tuleva on yhtä onnellista aikaa!

    VastaaPoista