Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 11. maaliskuuta 2016

RAKKAUDELLA ANNETTU

Naistenpäivän kunniaksi oma armastukseni tapansa mukaan muisti meitä talon naisia suklaalla kukkasen kera...Nimesin kukan joulukaktukseksi, mutta ei se kuulema sellainen ole. No eipä tietenkään, sehän on kevätkaktus...olisihan se pitänyt tietää ; )Muutama kuva pienistä aarteista Sirottimet Tarinoista ja vanha puuheppa oli viimeisimpien antiikkimessujen löytöjä


Hylly taas on viimekesäiseltä Kalajoen työreissulta, antiikkimessuilta löysin siihen sopivammat  koukut
Ajattelin sijoittaa tämän eteiseen jahka huomenna saan seinät tapetoitua. Vieläkin arvon tapettien välillä, en ymmärrä mikä tässä nyt on niin vaikeaa??? Mutta huomenna sen päätän, saas nähdä mitä tuleman pitää : )
Mukavaa perjantaita!

2 kommenttia:

  1. Tuttu juttu tuo venkslaus tapettien kanssa :D Samaa teen täällä jo toista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, en siis taaskaan ole ainoa laatuaan ;) Täällä päätökset on nyt tehty, siitä lisää tällä viikolla. Onnea valintoihin :)

      Poista