Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 7. maaliskuuta 2016

VOIH APUA!

Miten se tapetin valinta voi olla joskus niin vaikeaa, päätös siitä mitä monesta ihanasta vaihtoehdosta valitsisi. En ollut yhtään ajatellut asiaa ennakkoon eteisen suhteen ja nyt sitten pitäisi ykskaks sellainen valinta tehdä. Nappasin kokeeksi kaapista löytyneet mallit esiin ja tykästyin, mutta nyt sitten kamppailen ajatuksen kanssa riiteleekö tyyli talon muun sisustuksen kanssa. Rakastan kyllä ruututapetteja, on vaan se iso mutta vielä mielenpäällä...
Kattoparrujen päälle tulee valkoiseksi maalattu kattolaudoitus sisääntulon osalle, haluan siitä kotoisan matalan tilan.


Ruutu kyllä kivasti toistaa tiilikuviota vastakkaisella seinällä, toisella puolella on iso vaatekaappi ja kaunis lintutaulu joka yhdistää erisävyisiä ruskeita toisiinsa sopivastiSeinän toisella puolella on ehdolla sama tapetti vaaleampana...


Koska tässä tilassa on jo kahta erilaista seinäpintaa ja on tapetti tulossa oviaukolliseen väliseinään, en halua laittaa liian voimakas kuvioista ja hallitsevaa tapettia.
Päätyäkö näihin vai vieläkö kävisi perinnetapetit läpi???? Ja vielä on yksi mutta jäljellä jos näihin päädyn...en muista mistä mallit joskus olen ottanut ja onko niitä enään edes saatavana : (
Aaapuva!!!

10 kommenttia:

 1. Pistä rohkeasti tummaa ruutua vaan, siinä on kiva englantilaisen country housen tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olet kyllä oikeassa, maalaistalossahan sitä asutaan. Nyt täytyisi vielä keksiä mistä liikkeestä olen tapetit löytänyt ;)

   Poista
 2. Tummempi näyttää kivalle, vaaleampi jotenkin platkulle.
  Ei kaikkien seinien tarvitse olla samassa hengessä koukeroa tms. Siitä vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa kaiken suhteen ja tuota vaaleaa ei helpolla enään saakaan...siis vielä mietintää vaille valmis.

   Poista
 3. Hei! Yritin julkaista blogiini laittamaasi kommenttia, mutta painoin kännykällä vahingossa "poista". Sinne meni kiva viestisi, onneksi ehdin sen kuitenkin lukemaan. :) Mukava oli löytää sinunkin blogisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on käynyt samoin, mutta ei hätää...tulen varmasti uudelleenkin uusien kommenttien kanssa! Kiva kun tulit vastavierailulle :)

   Poista
 4. Isolasta terveisiä. Olen myös tumman ruudun kannalla. Helppohan tapettia on vaihtaa, jos (=kun) mieli taas muuttuu. Teiltä kun tuo remppa sujuu niin mallikkaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän sen sanoit, mitä tuota turhia liikaa miettimään...saahan nuo vaihdettua! On sitä tullut isompiakin pintoja uusittua, kun tapetti vaan ei tuntunut omalle.

   Poista
 5. Ihanat tapetit, molemmat luovat kotoisan tunnelman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä ja nimenomaan kotoisalta näyttävät minustakin. Ainoa ongelma on että vaaleaa ei saa, joten vielä kerran suunnitelma uusiksi :)

   Poista