Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 24. maaliskuuta 2016

VOIHAN HELEVATA

Miten tämä nyt näin tökkii, kotona ei tunnu mikään natsaavan enään...kevätkö tämän saa aikaan? Ulkona sataa kyllä lunta, mutta kaitpa se valon paljous nyt tekee tepposiaan. Eteinen ei tunnu valmistuvan sisustuksen osalta ollenkaan ja nyt vielä on alkanut näyttämään jokapaikassa kotona jotenkin ei mukavalta : (
Onko teillä kellään koskaan tällaisia tuntemuksia????
Eteinen on joka päivä jollain eri mallilla menossa ja nyt näin lomapäivänä tämä alkaa jo tuntumaan stressiltä...ei hyvä!

 Ensin oli näin...


...seuraavaksi noin...
....sitten näin......ja noin...
 ...seuraavaksi näin... Matkalaukut sentään on vielä paikoillaan...


 ...mutta toisella puolella kuohuu myös. Enempää en näytä, kaamea sekamelska : ( Lintuhäkki ostos Kokkolasta Antik Helenistä


Osaisipa vaan ottaa asiat yhtä rennosti kuin Mauno!

8 kommenttia:

 1. No höh, mikäs tuohon nyt avuksi…? Tavarat ovat ihania, mutta pitäisikös ne siirtää ihan kokonaan pois ja sitten aloittaa alusta ensin vain välttämättömillä ja lisäillä harkiten. Enpä tiedä, mutta kyllä se on se valon määrä, joka saa kodin kuin kodin näyttämään talven jäljistä ongelmalliselta. Minä tykkään aina vähän keventää esillä olevia tavaroita kevään tullen. Minä tein juuri tänään suursiivouksen ja samalla vein kaikki messinkikynttilänjalat sun muut varastoon odottamaan lokakuuta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota samaa tänään ajattelin ja vielä sen taidan toteuttaakin. Tavaraa on vaan liikaa ja haluaisin laittaa osan pois kun vaan tietäisin mitä. Olen aika paljon myynyt tavaraa ja kirppispöytä varaus on nytkin päällä, mutta jotain täytyy tallettaa itsellekin.

   Poista
 2. Tuota niin... mää päätin aloittaa kunnon kevätmylläyksen siivouksineen, ikkunatiskeineen, verhon vaihtoineen jne TÄNÄÄN. Eli vastaus kysymykseesi epämukavuudesta on joo.

  Terkut Eskurista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan niin lohduttavaa saada vertaistukea, samoja tunteita siis muillakin :) Täällä tämä mylläys vaan tuntuu olevan loputonta, voi jos sais valmista joskus.

   Poista
 3. Rentouttavaa Pääsiäistä vaan...anteeksi kun pikkuisen hymyilyttää kun katselee noita kuvia!Lohduttavaa kun näkee ,että on muillakin juuri samanlaisia fiiliksiä!Rompetta siellä ja rompetta täällä.Pikkuisenko ahdistaa!Sitä vaan ihmettelee ,että kuka kumma näitä tavaroita on haalinutkaan nurkkiinsa?Mutta onneksi kesä tulee ja pääsee ulkosalle möyrimään.Mukavaa viikonloppua!T:Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on hymy kaukana ja samaa ihmettelen, mistä tämä kaikki tavara oikein on meille tullut ;) No syy selvinnee kun katselee postauksia taaksepäin kirppiskäynneistä. En olekaan juuri kirppiksiä nyt viimeaikoina kolunnut, en edes muilla paikkakunnilla! Pahvilaatikoita olen haalinut valmiiksi, niihin nakkelen rompetta sitä mukaa myyntiin kun paikkoja läpi käyn. Jospa tästä kotikriisistä vielä selvitään.
   Mukavaa viikonloppua sinne päin myös!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää kaikki! Minusta eteinen on vallan upea, ja asetelmat kaikki oli ok, ei mitään vikaa, :)
  Meidän Isäntä sanoo minulle kun rupean vaihtelemaan järjestystä että olen ollut liikaa kotona, :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan tuossa jotain perää, ei pitäisi liikaa tuijotella omia nurkkia ;)

   Poista