Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 7. maaliskuuta 2017

NAVETASTA KODIKSI OSA 6

Nyt on vuorossa aikaansaannokset alakerran aulan ja makuuhuoneen osalta. Aulan ja makuuhuoneen välillä oleva seinä lienee se suurin muutos ja sen mukana rakennetut vaatekomerot. Tältä näytti aulassa silloin kun sisällä oli vielä ravintolan kalusteet... Sohvan takana oleva seinä on kaaren muotoinen...
Aula ja makuuhuonen merkitty pohjakuvaan punaisella ääriviivalla


Tässä makuuhuone silloin kun se toimi vielä kokoustilana... Alla olevassa kuvassa näkyy hyvin kaariseinä toiselta puolelta katsottuna... Aution näköistä oli vielä...Kunnes kannoimme tavarat sisälle... Tämän päivän tilanne...Ensin tyhjää, sitten tavarat sisään.


 Elimme aikamme kaarevan seinän ja karmean sohvan kanssa, kunnes purimme seinän...


 ...ja uutta tilalleTältä näyttää aulan puolella tänäpäivänä...
Makuuhuoneen puolelle rakensimme vaatekomerot...


 Pukuhuoneeseen menevä käytävä, oikealla kädellä on wc ja kodinhoitotila Ja nyt...
Kyllä tämä aikamatkailu on mielenkiintoista : )

4 kommenttia:

 1. On teillä ollut kyllä mielenkiintoinen projekti! Hienosti olette saaneet tehtyä kodin navetasta. Näitä on aina kiva lukea, kun jonkin rakennuksen alkuperäinen käyttötarkoitus muuttuu totaalisesti ja erityisesti silloin, kun se muuttuu asuinkäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista tämä kyllä on, vaikka itse emme ole sieltä navetasta asti tätä rakentaneetkaan. Kotimme oli ravintola käytössä, olemme siis ensimmäiset asukkaat kuitenkin eläinten jälkeen : ) Paljon on työtä ollut tässäkin muutoksessa, voin vain kuvitella miten paljon sitä on silloin kun navetta muuttui ravintolaksi. Kiitos kommentista Elina!

   Poista
 2. Niin uskomattoman kaunista - ja kekselästä. Teidän talo muistuttaa entistä kotiani, pidin siitä aikoinani blogia Huvitusmaja, en osaa enää tehdä ko blogista julkista, valitettavasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut kiva nähdä vanha blogisi. Minuakin harmittaa kun vanha nukkekotiblogini katosi aikoinaan, minusta olisi niin kiva käydä muistelemassa vanhoja ja ennenkaikkea ne valokuvat kun ovat vain ainoastaan siellä.
   Kiitos kommentista Jaana!

   Poista