Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

NAVETASTA KODIKSI OSA 7

Alunperin alakerrassa oli ravintolan jäljiltä 3 wc:tä. Koska meille riittää kaksi, teimme yhdestä pienen kodinhoitotilan. Nyt vessoja on kaksi, toinen meidän tyttöjen käytössä ja toinen onkin sitten miehen valtakuntaa pienessä muodossa.

Wc 1 alkuperäisessä kunnossaKun teimme kauppoja talosta, oli minun "vaatimuksena" että pienet peilit jäävät seinälle ; )
Tapetoimme seinät, tässä sattui pieni moka! Huomasin vasta kun oli jo myöhäistä, tapetin kuvio on nurinpäin. Mutta eipä tuota ole enään myöhemmin ajatellut, sujuvasti menee noinkin : ) Laattalattian päälle laitoimme uuden lattiapinnan ja vanhasta peilipiirongista teimme allaskaapin... Siinä se valmis paketti, hana odottelee yhä vaihtoa kun vain saisi aikaiseksi : )

Meidän tyttöjen wc ja kodinhoitotila ovat vierekkäin kapean käytävän varrella, alemmassa kuvassa ovet oikealla...Kodinhoitotilasta en löytänyt alkuperäistä kuvaa, mutta tyyli oli aivan samanlainen kuin näissä kahdessa muussakin wc-tilassa. Tapetoimme täältä myös seinät, yhdelle seinälle laitoimme laudoituksen...


 Lattialle tuli samanlainen lattia kuin vessaankinPieni tila, mutta toimii. Olisimme voineet tehdä suuremman kodinhoitotilan pukuhuoneeseen, mutta olin sitä mieltä että tämä riittää meille.
Miehen valtakunta wc 2 löytyy pukuhuoneen perältä, yhtä ankea lähtötilanne täälläkin...
Tänne laitoimme myös raakalautaa seinille, yhdeltä seinältä aivan sattumalta irtosi pinnoitetta ja alta löytyi tiiliseinä. Niinpä päätimme irroittaa koko pinnan ja katsoa miltä näyttää.


Näytti niin hyvältä että sai jäädä näkyviin, hiukan tein patinointia laastin avulla jotta ilme olisi rustiikkisempi.
Löysin kivan vanhan altaan joka oli kooltaan juuri sopiva, myös täällä on tarkoitus vielä vaihtaa hana hiukan kauniimmaksi.
Kyllä oli kiva saada suht ankeista tiloista jälleen viihtyisät aika pienellä vaivalla.

2 kommenttia:

 1. moi, uskomattoman kaunis on tuo peilipiironki allaskaappina! miten on käytännössä toiminut, esimerkiksi korkeus kasvoja pestessä?

  -tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeus on aivan sama kuin jos alla olisi oikea allaskaappi johon upotetaan allas, eli vastaus on: toimii hyvin : ) Maalipinnalle olen laittanut lakan, joten vettäkin on kestänyt todella hyvin. Laatikot mies muutteli sen mallisiksi, että putket pystyvät kulkemaan vapaasti niiden lomassa. Olen ollut ennen kalustealalla ja täytyy sanoa että kestävämpi tämä on kuin ne lastulevykaapit ; )

   Poista