Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







perjantai 22. syyskuuta 2017

KOTIJUTTU

Meidän koti löytyy täältä, käykäähän kurkkimassa:
Kyllä Hanne osaa ottaa ihania kuvia, vaikka eihän tuota enään edes tunnista omakseen. Niin on moni kaluste ja tavara muuttanut meiltä pois tuon jälkeen : )


Aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kivasti oli juttu tehty ja kyllä ammattikuvaajan ottamat kuvat ovat kauniita aina.

      Poista
  2. Olikos teidän talostanne kesällä toinenkin juttu? Miten muistaisin niin.
    Aika hauskaa, että kävin Vanhankaupungin kirppiskierroksella kurkkimassa monen talon pihalla, jotka olivat avoinna myös sitten Rakkaudesta remonttiin-päivänä. Harmillista että en ehtinyt sille kierrokselle, olisi ollut kiinnostavaa päästä myös sisätiloihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kodistamme oli Unelmien Talo & Koti lehdessä heinäkuun lopun numerossa, olet siis oikeassa.
      Vaikka pihat Neristanissa ovat aivan ihania, mutta kyllä oli kiva päästä kurkkimaan sisälkekin. Ensi syksynä sitten uusiksi 😀

      Poista
  3. Aivan ihana juttu teistä ja superihanasta kodistanne. Olipa mielenkiintoista lukea sinusta ja katsella noita kuvia, joista sai todella kivan kokonaiskäsityksen kotinne kauniista tyylistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sitä kokonaiskäsitystä on niin vaikea saada esille ja eihän se tietenkään aukene kokonaan jos ei näe paikanpäällä. Olisikin niin ihana vierailla monissa ihanissa kodeissa ja nähdä ketä siellä asuu! 😀
      Tyyli on jälleen hiukan muuttunut ja elää koko ajan, meiltä voisi tällä menolla tehdä uuden lehtijutun joka vuosi 😊

      Poista