Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 21. syyskuuta 2017

PIKKU-RIIKKA

Jos haluat käydä vaate ostoksilla kauniissa, persoonallisessa ja kotoisassa putiikissa josta saat kaiken tämän päälle loistavaa palvelua ja kauniita asusteita, niin poikkeapa Pikku-Riikassa Limingassa!! Tällä kertaa hain vaatteita hautajaisiin, toivottavasti ensi kerralla saan olla iloisemmilla mielin ostoksilla.




Näissä sovituskopeissa ei ole ahdasta ja pitempäänkin voisi viihtyä!
















Kyllä jälleen totesin että maksan mielelläni kaikesta tästä ja samalla myös laadusta paljon mieluummin kuin kauppakeskuksien halpakauppojen kertakäyttövaatteista. Toki sellaisiakin löytyy omastakin kaapista, mutta jos haluamme nauttia pienten putiikkien tuomasta fiiliksestä niin KÄYTTÄKÄÄ hyvät ihmiset näitä palveluita!!!
Harmittavan paljon pieniä kauppoja joutuu lopettamaan toimintansa sen vuoksi että asiakkaat kaikkoavat suuriin kauppoihin tai tavara tilataan halvalla jostain, jopa ulkomailta. Tulipahan mieleen kun itsekin olen yrittäjänä toiminut ja tästä asiasta paljon puhuttiin toisten yrittäjien kesken, mikään kauppa ei pysy pystyssä jos kauppa ei käy. Kuitenkin me haluamme ihania putiikkeja ja palvelua, mutta emme ole valmiita maksamaan siitä... ei ole helppoa olla yrittäjä. Tämä palopuhe ei liity tähän kyseiseen putiikkiin sen kummemmin, mutta haluan tämän sanoa kaikkien pienyrittäjien puolesta ympäri Suomen. Minulla ainakin jäi hyvä mieli tästä käynnista ja sain kauniit vaatteet isäni hautajaisiin.


Kiitos tästä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Ihana kun kävit ja toivottavasti nähdään pian uudelleen! Terkuin Pikku-Riikkalaiset

    VastaaPoista