Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







perjantai 24. marraskuuta 2017

JOULUTUSTA JA HARRASTELUA

Vielä ei ole aika joulukoristeiden, mutta jotain pientä joulutusta olen jo sallinut itselleni kotiin laittaa. Pikkukuuset ovat meillä perinteisesti useamman kuukauden iloja ja somistuksia, ja ensimmäisen kerran ostin kokeeksi myös pienen kotikuusen.




Myös pienen pieni hyasintti tuo sopivan pienesti lupauksen tulevasta juhlasta...


Kirpparikäynnit ovat olleet vähissä, mitä nyt itse olen sinne kantanut myyntiin ylimääräiseksi kertynyttä rompetta. Muutama pieni juttu on siltikin näiltä vähäisiltä käynneiltä mukaan tarttunut...



Kuusamossa valmistettua savikeramiikkaa ja ihanat aidot tinalusikat, kyllä nyt maistuu glögi extra hyvälle! Lusikoissa on kauniit kaiverrukset, liekkö joku joskus saanut lahjaksi ja päättänyt luopua niistä tarpeeksi monen vuoden kaappisäilönnän jälkeen : )


Soma juusto / voikupu pääsi jouluhumussa hankintakriteerieni ohi, silmissäni näin ihanat voiruusut kuvun sisällä juhlapöydässämme.


Yhden Arabian kulhon vielä annoin itselleni luvan ostaa, syynä vain ja ainoastaan se että kolme näyttää kivemmalta pinossa kuin kaksi. Onkohan tässä nyt sitten mitään järkeä! : )


Ja lisää turhuuksia, soma metallinen poro kolmikko huusi perääni päästäkseen meidän pihaterassille... uskotteko?



 Täällä on muuten tullut lunta, mites teillä?


Pimeän aikaan en tunnu saavan töitä mukaan lukuunottamatta mitään järkevää enkä tärkeää aikaiseksi. Mutta yhden pitkään mielessä olleen projektin olen saanut alulle! Vuosien varrella sisustuslehtiä on kertynyt TODELLA paljon ja totuushan on että ei niitä tule luettua myöhemmin, mutta kun ei poiskaan raaskisi laittaa niiden muutaman kivan sisustuskuvan vuoksi.
Olen etsinyt sopivaa leikekirjaa ja nyt onnistuin löytämään todella hyvän juuri tähän tarkoitukseen. Niinpä lehdet palasiksi ja liimaamaan...









Erilaisilla väriteemoilla ja tunnelmilla leikkiminen vie mukanaan, olen jäänyt koukkuun tähän askarteluun. Ja nyt taatusti sivuja selaillessa ei ole muuta kuin minun sisustussilmääni miellyttävia kuvia, samalla täältä on helppo löytää uusia ideoita omaankin kotiin. Tilasin kaksi kirjaa, mutta taidan kaikelta varulta tilata lisää ; )

Mukavaa tulevaa viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Mistäs löysit moiset kirjat?
    Mulla on rinsessoista paljon valokuvaamokuvia, iso osa ollut joskus seinällä, mutta nyt olis ajatuksena saada ne johonkin pysyvään jemmaan. Tuommonen vois olla judt passeli 😊

    VastaaPoista
  2. Löydät täältä: https://www.adlibris.com/fi/haku?q=valokuva-albumit

    VastaaPoista
  3. Vähän kuin Pinterest, mutta paperilla. Kivaa puuhaa varmasti. Kaunista esijoulua teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit, paperi Pinterest... tämä vain on mukavaa puuhastelua omin käsin toteutettuna 😀

      Poista