Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 19. marraskuuta 2017

SISUSTUS VIIKONLOPPU

Aiemmin suunniteltu Helsingin matka jäi käymättä kaamean flunssan vuoksi, mutta onneksi en menettänyt muuta kuin kivan yhteisen päivän työkavereiden kanssa ja siihen liittyvän mukavan puuhastelun... olen sittenkin hiukan katkera!! No, matka työn ja vapaan parissa toteutui sitten viime viikonlopulla. Perjantai työskenneltiin kentällä tuoreen työntekijämme kanssa ja viikonloppuna shoppailtiin urakalla Ikeassa pojan kanssa.
Vaikka nuori herra on asustellut jo poissa äidin helmoista muutaman vuoden, on asumisen muoto ollut tähän saakka kimppakämppä majailua joka on ollut opiskelijan pienelle budjetille oikein sopiva asumisen muoto. Nyt oli sitten vihdoin aika hankkia oma koti ja onni potkaisi oikein kunnolla kun asunto löytyi toivotulta alueelta Helsingin kantakaupungista kohtuulliseen hintaan. Muuttokuorma Kajaanista hoitui isän kanssa ja sen jälkeen äiti pääsi lempipuuhiinsa... lähdimme yhdessä ostelemaan kaikkea kivaa ja tarpeellista millä pääsimme sisustamaan kodista aivan oikean KODIN.





Nyt täytyy myöntää että äidin ehdottamat harmaat verhot olisivat olleet aika tylsät, kymmenen pistettä pojalle joka uskalsi valita hiukan väriä!! Siis huom!... hän on itse valinnut kaikki tekstiilit ja värit, olen ylpeä : )



 Hän halusi myös kukkia, eikä mitkään tekokasvit kelvanneet kuten äidille : )













Vielä taulujen naputtelut seinään ja se on siinä, on niin ihana tunne että molemmilla lapsilla on kivat kodit ja asiat hyvin... mitäpä sitä muuta voisi äiti toivoa! Jospa ensi kesänä saisin räpsittyä tyttärenkin Tampereen kodista kuvia, viime vierailulla kaikki oli vielä niin kesken että en oikein saanut siihen lupaa. Tämän kodin esittely on tehty tottakai pojan luvalla, oli niin mukava nähdä se innostus mikä hänellä oli kun saimme sisustuksen valmiiksi : )



Työkaverilta viikonlopuksi lainaan saatu auto oli ratketa liitoksistaan kun pakkasimme ostoksemme sisään, kulkupeli helpotti kyllä todella paljon meidän ostosmatkaamme... kiitos Tanja!!

4 kommenttia:

  1. Oikein kiva pieni koti 👌😊

    VastaaPoista
  2. Ompas kodikas ja tyylikäs koti! Hyvä maku pojalla, omena on tipahtanut hyvin lähelle puuta ;) Onnea uuteen kotiin! Kirjoittaapi Kaija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin mukava kun molemmilla lapsilla on mieluisat kodit ja elämä mallillaan ❤️
      Kiitos Kaija kommentista!

      Poista