Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 21. marraskuuta 2017

NAISIA??

Viime viikonloppuna olimme vallan hulvattomissa pikkujouluissa Oulun Teatteri-Riossa. Tämä teatteri poikkeaa tavanomaisista, sillä täällä istutaan pöydissä ja esityksen lomassa voi nauttia ravintolan antimia ja niinhän me tietenkin teimme koska pikkujouluissa kuuluu niin tehdä : ) Ennen näytöstä söimme maittavan illallisen buffet-pöydästä ja hyvä seura kruunaa tietenkin hyvän ruoan.

Tällä kertaa pääsimme nauramaan oikein kunnolla kun Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee komeilivat lavalla kadehdittavan upeilla säärillään loistokkaissa asuissaan naisina. ShoWhat The Queens drag-show oli kyllä todella viihdyttävää katsottavaa ja kuunneltavaa... voisin mennä uudestaan!
Lavalla saimme nähdä todella kattavan määrän tuttuja artisteja ja täytyy kyllä sanoa että joka ikisen tunnistimme : )









Suosittelen, käykäähän tekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti