Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 18. toukokuuta 2018

ELÄMÄ ON IHANAA

Ehdottomasti vuoden parasta aikaa, luonto herää henkiin ja vihreys on huumaavaa... tällä kertaa myös lämpö. Välillä siltikin tulee myös haikeus ja ikävä, koska väistämättäkin tulee mieleen että voi kun isäkin olisi vielä saanut olla täällä ottamassa kesää vastaan. Mutta elämä jatkuu ja koitan ajatella asian niin, että ei isä halua meidän täällä surevan vaan nauttivan elämästä mikä meille on suotu. Onneksi ympärillä on rakkaita ihmisiä ja myös näitä suloisia pieniä taaperoita siskojen perheissä, mummollakin riittää iloa elämään heidän myötä. Äitienpäivänä tytär poikaystävineen käväisi kylässä ja toi aivan ihastuttavan kukan... ja valkoisen!!


Myös mieheltäni sain ruusut ja kas kas, molemmilta samanlaiset kissa-kortit : )On niin jännää huomata että omat lapset ovat aikuisia ja miten äiti-lapsi suhde muuttuu erilaiseksi. Voimme puhua ns. aikuisten asioita, he käyvät kylässä täällä ja lähtevät taas omiin koteihinsa elämään omaa elämää omine tapoineen. Myös on kiva kun he joskus yllättävät muuten vaan ja tietävät mistä äiti tykkää, viime kerralla nuoripari toi valkoisia neilikoita käydessään jotka vieläkin ovat täysissä voimissan.Aurinko on saanut niin täysin ajatukset jo tulevaan kesälomaan, tuntuu hurjalle että siihen ei ole enään kauan aikaa kun taas pääsee heittäytymään pitemmälle vapaalle. Siihen saakka nautin täysin työstäni ja vaihtuvista kesämaisemista kun huristelen pitkin maanteitä. Välillä saatan pysähtyä jonnekin kauniille paikalle soittamaan muutaman puhelun asiakkaille, eihän tässä voi muuta kuin tehdä hymyssä suin töitä!Tänään teen työt kotoa käsin ja samalla nautin myös kodin ikkunamaisemista. Tykkään niin paikasta missä asumme, maalaismaisemia kaupungissa : )Kissat haluavat nykyään heti aamusta ulos ja nauttivat myös elämästään täysin siemauksin!

 Nautitaan elämästä ja kesästä, aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti