Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 1. toukokuuta 2018

PIMEET BILEET

Voi meitä kahta hassuttelijaa, rakastan tuon miehen hulluja ideoita!!!! Meidän vappubileet vietettiin eilen illalla sateen ropistessa tunnelmoiden keskeneräisessä paräkärrysaunassa : )


Koska uutta kiuasta on hyvä poltella ennen käyttöä ja myös piipun toimivuutta testattava, niin mikäpä sen parempi ajatus kuin tehdä se tunnelmoiden. Hiukan viiniä ja naposteltavaa, tuli kiukaassa ja hyvää seuraa, siitä on meidän vappu tehty!Välillä meinasi jo kuuma tulla vaikka kiukaassa ei ole vielä edes kiviä : )


Ulkona satoi välillä rakeitakin, mutta tänään taas saadaan nauttia auringosta.


Railakasta vappua!

12 kommenttia:

 1. Siis mä en kestä, meikä mandoliini pyörtyilee täällä ihastuksesta:)
  Mikä ihana tapa viettää tunnelmallista Wappua:)
  Niin ihanaaaaa sauna tulossa:)
  Hyvää Wappua sekä toukokuuta sinulle! T: - Satuli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Satuli, kiitos kommentista!! Aurinkoa toukokuuhun sinulle 😀

   Poista
 2. No onpa ollut hauska konsti juhlistaa vappua, kätevä ja tunnelmallinen :) . Jatkakaa samaa rataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ihan parasta, meidän naapurit pitävät meitä varmaan ihan hulluina 😀 Mutta lupaamme jatkaa samaa rataa, pieni höpsöttely ei ole pahasta!

   Poista
 3. Ihanaa vapun viettoa! Kukkaisaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille aivan parasta, mitään suurempia bilettelyjä emme kaipaa. Sinulle etenkin toivottelen kukkaisaa toukokuuta ja paljon nautinnollisia hetkiä ihanassa puutarhassasi!

   Poista
 4. Vaikutti mahtavalta vapunvietto tavalta:) Kaunista ja hyvää toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, hulluilla on halvat huvit 😂😂 Ihanaa toukokuuta sinullekin Irja!

   Poista
 5. Voi miten tunnelmallista. Minä niin tykkään juuri tuollaisesta yksinkertaisesta juhlinnasta ja pienestä arjen nostatuksesta, jonka lomassa voi aivan hyvin tehdä jotain pientä puuhaakin. Hieno sauna tulossa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just se on parasta meistäkin! En tiedä johtuuko iästä ja laiskuudesta, mutta mitään tämän kummempaa ei kaipaa. Reissaan niin paljon työni vuoksi, että vapaalla ei tee mieli kotoa poistua... sitä paitsi kaksi rapua täällä taitaa jo horoskoopinkin puolesta olla kotona viihtyvää sorttia 😀
   Toki kesä ja matkailuauto tuo uusia seikkailuja eteen, mutta kulkeehan siinäkin oma pieni koti mukana.

   Poista
 6. Ihan huippua!!! Tykkään hullun lailla tuossa kaikesta❤ Hauskaa tuo horoskooppijuttu, täälläkin kaksi rapua viihtyy kotitouhuissa����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan höpsöjä, mutta hauskaa on 😀 Olettekos tekin rapuja... tähän palaamme vielä?

   Poista