Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 10. toukokuuta 2018

MAMMA MIA

Toukokuuhun mahtuu jopa neljä Helsingin matkaa, mutta yksi niistä onkin aivan erityinen. Saimme viettää äidin kanssa kahdestaan todella mukavan pienen miniloman pääkaupungissamme, näihin päiviin ennätimme monenlaista. Päätapahtuma oli ihastuttava Mamma Mia musikaali, käykää ihmeessä katsomassa!


Yövyimme hotellissa ja näiden päivien aikana etelä-suomeen tuli kesä, parveke ja vesi oli luksusta... harmi vain että suihkulähteet eivät olleet vielä toiminnassa.


Ehdimme kunnolla näkemään siskojani, heidän lapsiaan ja tietysti myös omaa poikaa : ) Pieni kolmen kuukauden ikäinen tytöntyllerö on vienyt kaikkien sydämen, samoin toisen siskoni kaksi ihanaa pojan naperoa ovat niin rakkaita : )


Yhtenä päivänä kävimme kävelemässä Seurasaaressa, enpä ollutkaan siellä aikaisemmin käynyt. Kyllä Helsingissä on ihania paikkoja missä ulkoilla!

Ihana paikka, vanhoja rakennuksia on siirretty museoalueelle monelta eri paikkakunnalta. Vieressä on myös Tamminiemi, entinen Suomen tasavallan presidenttien edustusasunto.  Nykyään siinä on Urho Kekkosen kotimuseo nimeltä Urho Kekkosen museo TamminiemiOlimme reissussa autolla, joten matkanvarrella ennätti nähdä monenlaisia maisemia ja ihania rakennuksia. Kävimme myös Jyväskylässä pienen piipahduksen ja poikkesimme yhdellä kirpparilla. Pari pientä löytöäkin tein, Arabian punapilkullisen kannun ja räsymaton toin kotiin tuliaisiksi.Näimme myös noin 50 km ennen kajaania jotain sellaista mitä en olisi ikinä uskonut näkeväni luonnossa. Jouduin jarruttelemaan reippaanlaisesti kun huomasin että joku tulee metsästä auton eteen, sieltä tulla jolkutteli aika massiivisen kokoinen susi. Harmi että kuvaa ei ennättänyt ottamaan ja siinä hämmästyksessä ei oikein osannut muutenkaan toimia järkevästi. Ajelimme hitaasti eteenpäin ja näin takaikkunasta että perässä meni toinenkin susi. Aikamoinen ylläri ja loppuhuipennus matkallemme!

Olipa meillä mukava matka, kiitos äiti parhaasta seurasta!

2 kommenttia:

  1. Juuri tässä ihan pari päivää takaperin mietin, että tulisikohan tänä kesänä käytyä pitkästä aikaa Seurasaaressa. Minulla tosin on heinäkuussa laskettu aika esikoisellemme, joten voi alkaa tässä kesän edetessä hieman kävelyinto hidastumaan kasvavan kumpareen myötä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana paikka, ihmettelen että en ole aikaisemmin käynyt. Kasvava massu on ihana asia, jos vain olo hyvä niin mene ihmeessä ihan vaan hissukseen kävelemään ja seuraavana kesänä sitten vaunujen kanssa 😀

      Poista