Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 4. marraskuuta 2018

FIILISTELYÄ KEITTIÖSSÄ

Viime postauksessa mainitsin kyllästymisestä ja herätyksestä mikä liittyy omaan kotiin. Nyt olen taas katsellut kotia uusin silmin ja huomasin tykkääväni yhä myös keittiöstämme kaikkinensa,  mitä nyt maalikokeilu läiskät yhä loistavat paneleissa, tapettia mielisi vaihtaa ja ehkä vähän tavaraakin karsia pois. Napsinkin tämän hyvän fiiliksen vallitessa keittiöstä ja ruokailutilasta "muutaman" kuvan ja kun päivä oli mitä hämärin, niin otokset ovat enemmän taas tunnelmakuvia.














































Tämä oman kodin kuvaaminen on välillä niin hauskaa, ykskaks sitä löytää aivan uusia juttuja omista tutuista nurkistaan. Kaikkeen vain tottuu ja turtuu eikä osaa enään katsoa asioita sillä silmällä. Tämä sama taitaa tapahtua meillä vähän kaikkiin muihinkin asioihin, työhön, puolisoon yms. Joskus olisi hyvä pysähtyä miettimään mitä kaikkea hyvää meillä on elämässämme, liian helposti annamme arjen turruttaa meidät tyytymättömyyteen ja narisemme turhasta. Avatkaamme siis silmät ja tarkkaillaan avarakatseisemmin omaa elämäämme.
Onnellista ja antoisaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

  1. Juuri tätä samaa, kodintarkkailua uusin silmin olen iteskin harrastanut viime päivinä. On ihanaa huomata, että koti kaikkineen on kaunis ja kodikas ja siellä on paljon silmänruokaa. Jo istumapaikan vaihtaminen totutusta toiseen antaa ihan uuden näkökulman huoneisiin. Sinulla on niin upea koti joka nurkasta, että katseltavaa riittää varmasti :) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana, onhan se ihanaa löytää omasta asioita mistä pitää yhä edelleen vuosienkin jälkeen. Olen vain hiton vaihtelunhaluinen tyyppi, että meinaan välillä unohtaa miten kiva koti meillä kuitenkin on. Se muuten onkin hyvä konsti nähdä koti uudesta kulmasta kun vaihtaa totutusta istumapaikasta välillä toiseen... 😂

      Poista
  2. Niin ihana keittiö ja koko koti on kaunis :)
    t. Anne

    VastaaPoista
  3. Tunnelmat kuvissa kotoisia ja ihania pieniä yksityiskohtia <3

    VastaaPoista
  4. Ihana keittiö sinulla, sieltä löytyy kaikkea ihanaa, kauniine yksityiskohtineen:)
    T: -Satuli-

    VastaaPoista