Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







perjantai 2. marraskuuta 2018

HERÄTYS

Välillä sitä sokeutuu (= kyllästyy) omaan kotiinsa, mutta onneksi taas välillä tulee pysähdyttyä ja katsottua kaikkea eri silmin... oikeastaanhan meillä on paljon sellaista mistä pidän. Joitakin paikkoja tekisi mieli vähän muokkailla, jospa talven aikana saataisiin jotain aikaiseksi täälläkin. Keväällä siirrytään sitten kesäkodin kimppuun, sitä odotan kyllä innolla. Ehdottomasti tykkään kotonamme tällä hetkellä eniten viimeisimmästä muutoskohteesta eli makuuhuoneestamme, voisin lukittautua tähän tilaan ja unohtaa kaikki muut huoneet. Tai no, oikeastaan rakastan myös kylpyhuonettamme ja yläkerran vierashuonetta ja... 💗




Tykkään makkarin seesteisestä tunnelmasta ja värimaailmasta, eri valoissa huone näyttää erilailla tunnelmalliselta...





Tykkään siitä että kodissa on paljon erilaisia valonlähteitä, elämmekin suurimmam osan tunnelmavalaistuksessa. Harvoin meillä palaa kattovalaisimet, ne ovat vain sitä varten jos todellakin tarvitsee nähdä jotain paremmin.







Tunnelmavalojen lisäksi meillä poltellaan taas ahkerasti kynttilöitä, elävää tulta ei voita mikään!


Työmatkoilla on tullut poikettua muutamilla kirppareilla ja eilen Torniosta teinkin pari hyvää löytöä. Vaikka olen hiukan koittanut vältellä uusien kynttilänjalkojen ostamista, niin tätä kaunotarta en voinut vastustaa.



Jalka on todella painava ja tukeva, paksut kynttilät sopivat kuin nenä päähän tähän kaunottareen. Toinen kiva löytö oli hiukan suurempaa kokoa oleva kannellinen emaliastia.


Huomenna jatkan tutkiskelua kotona kaikessa rauhassa, sillä sehän on viikko lopuillaan TAAS! Rauhallista viikonloppua ja pyhäinpäivää, muistellaan rakkaita edesmenneitä läheisiämme.

6 kommenttia:

  1. Todella kaunista ja tunnelmallista! Teitpä hienot kirppislöydöt.

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis ja levollinen tunnelma ❤ Mukavaa marraskuuta!

    VastaaPoista
  3. Kyllä kamarinne on todellakin kaunis ja herkkätunnelmainen. Kivoja yksityiskohtia, koknaisuus levollinen. Tykkään kovasti. Minäkin aion alkuviikosta käydä Torniossa kirpparilla, jospa sinne jäi jotakin minullekin :) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! Kyllä sinne jäi vielä sinullekin jotain aivan varmasti, siellä on aika hyvät kirpparit : ) Haaparannan puolella on kuulema Gammal skatanilla joku vanhojen tavaroiden putiikki, käyppä myös siellä! En ole vielä itse saanut mentyä, mutta täytynee käydä joku kerta sielläkin.

      Poista