Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 9. joulukuuta 2019

HÄMYT

Täällä hämyillään oikein urakalla! Hassua ja ristiriitaista että rakastan tätä hämyilyä ja kuitenkin samalla valon vaikutus virkeyteeni on todella merkittävä. Ehkäpä se juttu onkin siinä että pimeys antaa ikäänkuin luvan olla vähän laiskempi ja hyvällä omallatunnolla voi tekemisiä lykätä odottamaan valoisampia aikoja 😀



Meillä joulukoristeet tulevat pikkuhiljaa joulukuun aikana, kuusi koristellaan vasta aatonaattona perinteiden mukaan. Vaikka nyt kyllä hiukan mietin että laitammeko kuusta tänä vuonna laisinkaan, olen joskus ennenkin jättänyt hankkimatta ja hyvin on joulu mennyt ilmankin. Kun talossa ei ole enään lapsia, tuntuu että suurempi hössötys jää vuosi vuodelta vähemmäksi.


Pitkästä aikaa paistoin pipareita, vaikka ne eivät ole oikein meidän perheen herkkuja. Ajatus oli että näitä pieniä taloja voisin viedä viemisinä muutamille asiakkailleni, mutta sen verran rupusen näköisiä tönöjä sain aikaiseksi että taitaa jäädä kotiin koristeeksi.


Ihana tuoksu näistä kyllä tuli, rakastan jouluntunnelmaa vaikka en nyt niin hirveästi sitä laitakaan. Odotan joululta vain rauhoittumista ja leppoisaa oleilua kotosalla, mitäpä sitä muuta tarvitsee... no ehkä vähän kinkkua ja muutama suklaakonvehti, sekä lasten vierailua. Tänä vuonna vietämme aikuisten joulua, kaikki pienempi suvunväki ja mummo ovat tällä kertaa etelässä. Nautin kyllä salaa siitä että meidän ei tarvitse lähteä mihinkään kun kerran järjestely on tällainen, vaikka aina niin ihana onkin ollut nähdä kaikkia rakkaita. Mutta tänä vuonna näin ja ehkäpä ensi vuonna sitten taas erilailla.

Mites teillä muilla, onko suuri juhla tulossa vai ihan rauhaisaa oleskelua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti