Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 29. joulukuuta 2019

PIKAKELAUS MEIDÄN JOULUSTA

Niin siinä taas kävi että joulu tuli ja meni, arki alkoi ja koko hömpötys on unohdettu jo... uutta alkavaa vuotta odotellaan alkavaksi ja uusia juhlia mietitään jo. Eikö se näin karkeasti sanottuna menekin😂 Ei toki, joulu on ihanaa aikaa tai pikemminkin sen alusaika. Mutta pian se sitten jää taka-alalle kun aatosta ohi päästään, hyvä niin.
Jäi kaikessä hötäkässä hyvän joulun toivotukset täällä toivottelematta, niin toivotankin nyt sitten hyvää joulun jälkeistä aikaa ja loppu vuotta teille kaikille!
Nyt arkistoin pikakelauksena tänne kaikki jouluiset kuvat kodistamme ja siihen liittyvät tapahtumat, jotta pääsen taas tirkistelemään vuoden päästä millainen se oli vuonna 2019. Eli pidemmittä puheitta, meidän joulu tänä talvena. Vähäeleisesti muutamin koristein, kynttilöitä sitäkin enemmän ja joulukuusi vaikka kovasti olinkin ensin sitä mieltä että emme sitä laita ollenkaan.











Aattona kävimme hautausmaalla viemässä kynttilät täällä Oulussa, sillä kaikki muut rakkaat perheenjäsenemme olikin tällä kertaa joulun vietossa Etelä-Suomessa ja näinpä mekään emme lähteneet kotoa mihinkään.


 Ruokapöydässä meillä oli vain meidän lisäksi tytär, mutta seura olikin mitä parhainta 💓


Aattoiltaan kuului myös löylyttelyä pihasaunassa ja ai että meillä oli hauskaa tyttären kanssa. Höpsötettiin yhdessä tyttöjenjuttuja, saunottiin vaikka kuinka pitkään, juostiin välillä avojaloin lumikinoksissa ja laulettiin joululauluja.



 Joulupukki oli käynyt sillä välin kun kävimme saunassa...


...ja kissathan olivat heti mukana touhussa 😂


Joulu meni ihanan leppoisasti, mihinkään ei ollut kiire.


Vielä kaksi päivää vuotta 2019 jäljellä, pian siirrymme uudelle vuosikymmenelle ja meidän talon 100-vuotis päivä lähestyy. Ihanaa loppuvuotta!

4 kommenttia:

  1. Niin tunnelmallisia joulu-"hömpötyksiä" siellä, että! ;). Arvaan, että seura oli parasta!! Niin täälläkin, mutta ihan samaa ajattelen, että hyvä, kun päästään taas eteenpäin uuteen vuoteen. Ihanaa vuodenvaihteen odotusta siis sinne ja tunnelmaa ihan tavallisiin talvipäiviin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelmointi kynttilänvalossa jatkuu vielä pitkään, mutta olen sen sortin ihminen että vuoden vaihduttua olen jo kovasti ajatusteni kanssa menossa kohti kevättä. Pian saa sanoa että ensi kuun jälkeen on jo maaliskuu!!

      Poista
  2. Upea vanhanaikainen eli suloinen tunnelma!

    VastaaPoista